Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norja

Clarion Collection Hotel Kongsberg sijaitsee Sølvparkenissa, aivan Kongsbergin keskustassa. Hotellissa on hyvinvointiosasto, oma ravintola ja ylimmässä kerroksessa sky bar. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,9
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa 1624 Velværeen, hyvinvointikeskukseemme.

Hotellin kolmannessa kerroksessa sijaitsee Clarion Collection Kongsbergin oma hyvinvointikeskus. Täällä sekä hotellivieraat että Kongsbergin paikalliset asukkaat voivat nauttia laajasta valikoimasta spa-hoitoja, jotka tekevät hyvää sekä keholle että mielelle.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoja valikoimasta, aukioloajoista, hoitojen varaamisesta ja yhteydenottotavoista, ole hyvä ja napauta tästä:

1624 Velvære

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.