Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norja

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norja Suljettu 21.12.18 - 01.01.19

Quality Hotel Entry on kunnostettu vuonna 2017 ja se on täydellinen tukikohta niin loma- kuin työmatkallekin. Hotelli sijaitsee Tusenfrydin ja Oslon välissä, upeiden kävelyreittien välittömässä läheisyydessä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Entry

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huoneemme ovat kooltaan 11 neliömetriä. Näistä huoneista löytyy 160 cm leveä vuode, kirjoituspöytä tuolilla, vaatekaappi, nojatuoli sekä taulu-TV. Hiljattain remontoitu kylpyhuone suihkulla. Huoneesta on näkymät joko kohti metsää tai pysäköintialuetta/puutarhaa. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Moderate kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen (erillisvuoteilla varustetut) Moderate-huoneemme ovat kooltaan 11 neliömetriä. Näistä huoneista löytyy kaksi 90 cm leveää vuodetta, kirjoituspöytä tuolilla, vaatekaappi, nojatuoli sekä taulu-TV. Hiljattain remontoitu kylpyhuone suihkulla. Huoneesta on näkymät joko kohti metsää tai pysäköintialuetta/puutarhaa. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Hiljattain remontoidut kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 11 neliömetriä. Näistä huoneista löytyy 160 cm leveä parivuode, parkettilattia, kirjoituspöytä tuolilla, vaatekaappi, silitysrauta, minibaari, nojatuoli sekä taulu-TV. Kylpyhuone suihkulla. Huoneista on näkymät joko kohti metsää tai pysäköintialuetta/puutarhaa. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Upeat, hiljattain remontoidut kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 11 neliömetriä. Näistä huoneista löytyy kaksi 90 cm leveää vuodetta, parkettilattia, kirjoituspöytä tuolilla, vaatekaappi, silitysrauta, minibaari, nojatuoli sekä taulu-TV. Kylpyhuone suihkulla. Huoneista on näkymät joko kohti metsää tai pysäköintialuetta/puutarhaa. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Hiljattain remontoidut, tilavat perhehuoneemme ovat kooltaan 21-26 neliömetriä. Kulmahuone kahdella 90 cm leveällä vuoteella sekä kahden hengen vuodesohvalla. Huoneista löytyy myös kirjoituspöytä, tuoli, vaatekaappi, nojatuoli, kahvikone sekä taulu-TV. Kylpyhuone joko suihkulla tai kylpyammeella. Huoneista on näkymät joko kohti metsää tai pysäköintialuetta/puutarhaa. Kesäkuusta elokuuhun asetamme huoneisiin kerrossängyt – huone on näin ollen täydellinen valinta kesämatkalla oleville perheille. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tilaa kahdelle lisävuoteelle
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.