Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Miklagard Kløfta ,  Norja

Miklagard

Kløfta,  Norja Avataan 7 huhtikuu 2021

Hotellimme sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, vain 9 minuutin päässä Gardermoenin lentoasemalta ja 25 minuutin päässä Oslosta. Hotellin maalaismaisessa ympäristössä on 18 reiän golfkenttä ja kaikki mahdollisuudet ulottuvillasi.

Miklagard 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Syksyllä 2020 Kløfta saa uuden, ylellisen hotellin Miklagardin avatessa ovensa.

Hotelli, jonka nimi on saanut vaikutteita viikinkiajalta

Hotellimme nimi, Miklagard, on viikinkien käyttämä nimi Istanbulille. Tämä kaupunki värikkäine basaareineen, jännittävine tuoksuineen ja silmiä hivelevän kauniine auringonlaskuineen saa hengityksen salpautumaan. Tutun pohjoismaisen kohdatessa salaperäisen ja itämaisen odotettavissa on jotakin uutta, jännittävää ja tavallisesta poikkeavaa. Tämä yhdistelmä toimii lähtökohtana hotellillemme, joka avaa ovensa lokakuussa 2020.

Golf & Spa maalaismaisessa ympäristössä

Tämä on paikka, jossa voit ladata akkusi, nauttia omasta ajasta ja hemmotella itseäsi sen hieronnan merkeissä, jota olet tuntenut tarvitsevasi jo pitemmän aikaa. Vieraile hyötypuutarhassamme ja kerää aineksia illallista varten. Katsele Norjan parhaan golfkentän tasaista nurmikenttää. Tutustu ja inspiroidu Istanbulin värikkäästä ja jännittävästä keittiöstä.

Nuku hyvät yöunet ihanissa vuoteissamme. Miklagardissa on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia. Teemme parhaamme, jotta voit nauttia ansaitsemastasi hengähdystauosta viihtyisissä puitteissa. Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi lokakuusta 2020 alkaen. Hotellimme on silloin valmiina tarjoamaan rentouttavan paikan, joka sopii sinulle, saavutpa yksin läheistesi tai 500 kollegasi kanssa.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

  • Væringvegen 44 2040 Kløfta , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi/juna
Bergenin Flesland-lentokentältä
Taksi

Tietoja hotellista Hotel

Hotellihuoneiden määrä
Design

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.402.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.