Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norja

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norja Suljettu 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa sijaitsee kauniilla rantapaikalla, Holmsbun ja Hurumin Rødtangen-vuonojen vieressä, tunnin päässä Oslosta. Nauti kylpylästämme ja erilaisista aktiviteeteista hienossa ympäristössä. Täydellinen kokouksiin! Olemme käteisetön hotelli.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Holmsbu Hotel & Spassa viihtyy koko perhe.

Lasten Hotelli

Koululomien aikaan hotellimme toivottaa kaikenikäiset lapset tervetulleeksi Lasten Hotelliin! Loman kunniaksi olemme järjestäneet paljon erilaisia aktiviteetteja lapsille, ja lapset pääsevät tapaamaan myös hotellin omaa maskottia, kotihiiri Piccoloa. Holmsbu Spa-osastollamme on tarjolla monia hauskoja, terveellisiä, lapsille soveltuvia spa-hoitoja, luonnollisesti lapsille sopivilla tuotteilla. Lasten Hotellissa lapset saavat kirjautua sisään hotelliin ihan itse, jonka jälkeen leikkihuone, ulkouima-allas, lasten elokuvateatteri ja leikkimielinen aarteenetsintä kutsuvatkin jo perheen pienimpiä.

Majoitu rantamökkiin tai huvilaan

Hotellimme tarjoaa erinomaisia yöpymisvaihtoehtoja lapsiperheille. Rantamökeissä ja huviloissa on runsaasti tilaa koko perheelle – kuin viettäisi klassista mökkilomaa, mutta mukavan lähellä hotellin palveluja – ravintolaa, baaria, spa-osastoa ja kuntosalia.

Luksusta arkeen

Haluaisitko ilahduttaa rakasta, läheistäsi tai ystävääsi jollakin aivan erityisellä tavalla? Ota hänet mukaan Holmsbuhun ja nauttikaa yhdessä rennoista päivistä hyvän ruoan ja ylellisen spa-elämyksen parissa, hurmaavassa saaristomiljöössä.

Yhteydenotto ja varaukset

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 32 79 70 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@holmsbuspa.no.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.