Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Haldenissa

Suunnitteletko matkaa viihtyisään Haldeniin? Hauska Østfoldbyen Ruotsin rajalla on opiskelijoiden, perheiden ja liikematkailijoiden suosikkimatkakohde. Riippumatta siitä, miksi matkustat Haldeniin, saat siitä eniten irti hotellistamme käsin!

Kaupungin lähellä

Clarion Collection Hotel Park Haldenissa, ensimmäisessä hotellissamme tässä kaupungissa, yövyt kävelyetäisyyden päässä kaupungin keskustasta, joten pääset liikkumaan keskusrautatieasemalle, ravintoloihin ja liikkeisiin nopeasti. Hotelli on sisustettu tyylikkäästi tummalla puulla ja siinä on lämpimän kodikas tunnelma. Täällä olet myös aivan uskomattoman kauniin laiturin lähellä, jossa on miellyttävää viettää muutama tunti kesäaikaan. Jos Høgskolen Østfoldissa  tuo sinut Haldeniin, pääset helposti Remmeniin, jossa Høyskolen sijaitsee, bussilla tai autolla Haldenin keskustasta noin kymmenessä minuutissa. Vaikuttava Fredrikstenin linnoitus sijaitsee sekin hotellin läheisyydessä, joten tämän keskeisemmäksi et pääse!

Aktiviteetteja Haldenissa lähiympäristössä

Olitpa Haldenissa liikematkalla tai perhelomalla, voit olla mukava tietää hieman lisää siitä, mitä tekemistä hotellin ympäristöstä löytyy. Halden ei ehkä ole mikään suurkaupunki, mutta sillä on pitkä ja tapahtumarikas historia. Suosittelemme sinua vierailemaan Fredrikstenin linnoituksessa, ehkäpä jonkin tapahtuman yhteydessä, joita siellä järjestetään runsaasti. Eri puolilta kaupunkia löytyy myös uusia, ihania kävelyreittejä ja uimarantoja, joiden joukosta voit todella tehdä löytöjä. Halden ei ole myöskään kaukana Hvalerista, yhdestä Norjan kauneimmasta kesäparatiisista. Haldenissa saat rannikon, rajakauppaa, kulttuuria ja historiaa yhdellä kertaa!

Kongressi- ja kokoustilat Haldenissa

Halden sijaitsee aivan Ruotsin rajan tuntumassa ja täällä sijaitsee Nexanstårnet, joka on Norjan korkein rakennus. Teollisuusjätillään ja Ruotsin läheisyydellään se on selkeä ja käytännöllinen paikka kongressien ja suurempien kokousten järjestämiseen. Viiden kokoushuoneen ansiosta, sisältäen myös kongressisalin, saat täällä tarpeeksi tilaa suurimmalle osalle kuviteltavissa olevista järjestelyistä ja esityksistä. Nordic Choice auttaa sinua mielellään räätälöimään erilaisia tapahtumia, jotta kaikki onnistuu saumattomasti. Lue lisää kongressimahdollisuuksien valikoimastamme Haldenissa täältä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Strömstad
Fredrikstad
Sarpsborg

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Halden

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.