Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Nauti maukkaasta ruoasta tai vaikkapa lasillisesta kylmää juotavaa Pi-Taket-kattoterassillamme. Kaupungin parhaasta näköalasta sinun ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä.

Kattoterassi avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Tästä lähtien olemme jatkuvasti kehittäneet ja parantaneet terassia, lisäämällä sinne muun muassa lämpölamppuja, säädettävän katon sekä tuulensuojia, jotka luovat mukavan ja rauhallisen ympäristön – myös niinä päivinä, jolloin tuuli puhaltaa voimakkaasti. Terassi tarjoaa hulppeat näköalat etelän suuntaan – Kappin, Tingnesin sekä Norjan suurimman sisämaassa sijaitsevan saaren, Helgøyan, ylitse.

Menu

Ravintolan menulta löytyy niin kesäisiä klassikoita, kuten katkarapuja ja simpukoita, kuin myös suosittu salaattibuffetti, jonka avulla vieraat voivat itse luoda haluamansalaisen aterian. Joillekin aterioille on tarjolla myös lämpimiä lisukkeita. Katolta löytyy grilli, jossa valmistamme ruoan vieraiden toiveiden mukaisesti. Tämän vuoden uutuus on puulämmitteinen pizzauuni, joka antaa pizzoillemme autenttisen tunteen ja tekee niistä uskomattoman maukkaita.

Rento tunnelma

Kesän aikana järjestämme useita erilaisia tapahtumia katolla – muun muassa DJ-keikkoja, visailua sekä muuta viihdettä. Soitamme usein musiikkia, mutta sen verran hiljaisella äänenvoimakkuudella, ettei se häiritse vieraidemme keskusteluja. Seuraa meitä Facebookissa, jos haluat saada lisätietoja siitä, mitä katolla tapahtuu kesän aikana.

Pöytävaraus

Suosittelemme teitä varaamaan pöydän etukäteen, sillä Pi-taket on suosittu ravintola paitsi hotellivieraiden myös paikallisten keskuudessa. Ravintola onkin usein täyteenvarattu esimerkiksi perjantaisin ja lauantaisin.

Aukioloajat – Suljettu tältä kaudelta

Avaamme jälleen toukokuussa 2023.

Tervetuloa!

 

Pöytävaraus

Suosittelemme teitä varaamaan pöydän etukäteen, sillä Pi-taket on suosittu ravintola paitsi hotellivieraiden myös paikallisten keskuudessa. Ravintola onkin usein täyteenvarattu esimerkiksi perjantaisin ja lauantaisin.

Varaa pöytä netistä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.