Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Arjen kiireissä keskittyy helposti kaikkeen muuhun paitsi itseensä. Joskus täytyy kuitenkin suoda aikaa myös itsensä hemmotteluun. Otium Spa antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua kunnolla ja kerätä energiaa uusiin haasteisiin.

Otium Spa

Täältä löytyvät spa-lounge, spa-myymälä, uima-allas, terapia-allas sekä eksklusiivisia spa- ja terveyshoitoja. Meillä on erinomainen uima-allasalue ja miellyttäviä hoitohuoneita sekä ammattitaitoinen henkilökunta, kuntosali, sauna ja rentoutumisosasto ja suuri valikoima hoitoja. Täällä voit nauttia ihanasta hoidosta ja miellyttävästä hetkestä spamme tiloissa.

Spashop

Viihtyisästä spa-myymälästämme voit ostaa uima-asuja, hiustenhoitotuotteita ja Baborin, Rån, Voyan, Moroccanoilin ja Refin laadukkaita hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteita sekä virvokkeita.

Kuntosali

Kuntosali sijaitsee spa-osastolla ja sieltä löytyy kuntopyöriä, juoksumattoja ja erilaisia laitteita voimaharjoitteluun. Olisiko treeni paikallaan ennen rentoutumishetkeä spassa?

Varaa kylpylähoito

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja varataksesi kylpylähoitoja
numerosta +47 611 78 600 tai sähköpostitse: otiumspa@choice.no

Aukioloajat Otium Spa & Workout

Maanantai - torstai: 15:00 - 20:00
Perjantai - luantai: 13:00 - 20:00
Sunnuntai: 11:00 - 17:00

Lisätietoja

Otium Spa & Workout hotellin vieraille:

Pääsy spa-osastolle tapahtuu hotellin vastaanoton kautta, joka myöntää avainkortin kulkua varten. Vain hotellin vierailla on pääsy spa-osastolle normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Hinnat

Hotellivieraat

195 NOK

Muut vieraat

295 NOK (maanantai - torstai) 395 NOK (perjantai - sunnuntai)

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.