Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Arjen kiireissä keskittyy helposti kaikkeen muuhun paitsi itseensä. Joskus täytyy kuitenkin suoda aikaa myös itsensä hemmotteluun. Otium Spa antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua kunnolla ja kerätä energiaa uusiin haasteisiin.

Norjan paras kylpylä?

Toisessa kerroksessa (sisäänkäynti Strandgatenilta) sijaitsee yksi Norjan parhaista kylpylöistä. Otium Spa & Workout tarjoaa sinulle mahdollisuuden treenata nykyaikaisilla kuntoilulaitteilla kuntosalilla ja sen jälkeen hypätä uima-altaaseen tai kylmään terapia-altaaseemme.

Otium Spa

Täältä löytyvät kylpylälounge, kylpylämyymälä, uima-allas, terapia-allas sekä eksklusiivisia kylpylä- ja terveyshoitoja. Meillä on erinomainen uima-allasalue ja miellyttäviä hoitohuoneita, ammattitaitoinen henkilökunta, kuntosali, sauna ja rentoutumisosasto. Käytettävissäsi on myös suihkurusketus (spray tan). Otium Span ikäraja on 18 vuotta kaikkina päivinä lukuun ottamatta sunnuntaisin ja koulujen loma-aikoina klo 20.00 asti.

Sisäänpääsymaksuun sisältyy

Sisäänpääsymaksu sisältää pääsyn kahteen porealtaaseen, kylmään terapia-altaaseen, kuivasaunaan ja höyrysaunaan, siniseen uima-altaaseen sekä jalkakylpylään.

Hoidot

Osaavat kylpyläterapeuttimme auttavat sinua valitsemaan hoitovalikoimastamme juuri sinulle sopivat hoidot ja suunnittelemaan parhaan mahdollisen kylpyläkokemuksen tarpeidesi mukaan.

Spashop

Kylpylämyymälästä löydät uusimmat ihon- ja kauneudenhoitotuotteet sekä pientä purtavaa ja juotavaa.

Kuntosali

Kuntosali sijaitsee kylpyläosastolla ja sieltä löytyy kuntopyöriä, juoksumattoja ja erilaisia laitteita voimaharjoitteluun. Olisiko treeni paikallaan ennen rentoutumishetkeä kylpylässä?

Varaa kylpylähoito

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja varataksesi kylpylähoitoja
numerosta +47 611 78 600 tai sähköpostitse: otiumspa@choice.no

Aukioloajat Otium Spa & Workout

Maanantai - torstai: 15:00 - 20:00
Perjantai - luantai: 13:00 - 20:00
Sunnuntai: 11:00 - 17:00

Lisätietoja

Otium Spa & Workout hotellin vieraille:

Pääsy spa-osastolle tapahtuu hotellin vastaanoton kautta, joka myöntää avainkortin kulkua varten. Vain hotellin vierailla on pääsy spa-osastolle normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Hinnat

Hotellivieraat

135 NOK

Muut vieraat

235 NOK

Perhehinta

495 NOK (2 aikuiselle ja 2 lapselle).

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.