Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Gjøvik, Norja

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norja

Quality Hotel Strand sijaitsee kauniissa ympäristössä Gjövikin keskustassa vuonojen ja tuntureiden ympäröimänä. Hotellissa on 151 hotellihuonetta, yhdeksän nykyaikaista kokoushuonetta ja yksi Norjan suurimmista kylpylöistä.

Quality Hotel™ Strand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Gjövikiin! Alapuolelle olemme listanneet parhaat vinkkimme. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.

Gjövik Olympiske Fjellhall

Gjövik Olympiske Fjellhall on jäähalli, joka rakennettiin vuoden 1994 talviolympialaisten jääkiekko-otteluita varten.

Vitensenteret Innlandet -tiedekeskus 

Jännittäviä, kekseliäitä ja kauniita ympäristöjä, jotka ovat täynnä luonnontieteisiin, tekniikkaan ja matematiikkaan liittyviä aktiviteetteja ja kokeita. Tiedekeskus sopii leikkisille, uteliaille – kaikenikäisille lapsille ja aikuisille. Täydellinen päiväretkikohde niin päiväkodeille, koululuokille kuin teambuildingiin yrityksille ja yhdistyksille.

Gjövikin lasitehdas

Potpurriruukku Gjövikin lasitehtaalta on tyylikäs esimerkki siitä, että Casper Kauffeldtin idea 1800-luvun alkuajoilta elää edelleen tällä uudella vuosituhannella. Lasiuuni sytytettiin ensimmäistä kertaa Gjövikin lasitehtaalla yli 200 vuotta sitten – tervetuloa lasitehtaaseen kokemaan perinteikästä, upeaa käsityötaidetta, jota jotkin maan lahjakkaimmista lasinpuhaltajista harjoittavat. Kaupasta löydät kaikkea aina perinteisistä koboltinsinisistä tuotteista uusiin ja jännittäviin muotoiluihin. Jos olette liikkeellä ryhmänä, on kierroksen järjestäminen mahdollista.

Gjövikin suklaatehdas

Suklaatehtaan erityinen tunnelma ja suklaan uniikki maku ovat Gjövikinsuklaan tuntomerkkejä, ja tehtaasta onkin tullut yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista.

Sogstad Maatilapuoti

Sogstad Gård on keskisuuri maatila Lenan lähellä, Opplandin Østre Totenissa. Täältä voit ostaa paikallisesti tuotettuja, tuoreita vihanneksia, omenasosetta, hilloa, mausteita, upeita juustoja sekä tuoreita munia.

Höyrylaiva Skibladner

Skibladner on yli 150 vuotta vanha höyrylaiva, joka antaa sinulle unohtumattoman elämyksen. Laivan kyydissä voit nauttia kauniista maisemasta, nähdä käynnissä olevan höyrykoneen, ihastella kannen alla olevia upeita salonkeja, lähettää postikortteja aluksen omasta postilaatikosta ja kokea höyrylaivaliikenteen 1800-luvun tyyliin. Voit myös syödä hyvää ruokaa salongissa. Laivan kyydissä järjestetään myös mielenkiintoisia musiikkitapahtumia ja muuta viihdettä koko sesongin ajan.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.380.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.