Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norja

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norja

Quality Hotel Fredrikstad on design-hotelli Fredrikstadin. Hotellimme innovatiivinen design luo ilmapiirin ja inspiroivan miljöön, joka soveltuu hienosti niin tehokkaisiin kokouksiin kuin viihtyisiin viikonloppuihinkin. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Fredrikstad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Fredrikstadin ravintolaan! Tarjoamme täydellisen miljöön viihtyisään liikelounaaseen tai rentoon illalliseen.

Aamiainen

Hotellissamme voit nauttia herkullisesta aamiaisbuffetista, jossa on tarjolla runsaasti maittavia, terveellisiä ja ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja – kunnollinen hotelliaamiainen.

Aulabaari

Aulabaarimme on avoinna maanantaista torstai-iltaan. Aulabaarissa voi käydä joka viikonpäivänä, mutta tarjoilemme vain arkipäivisin. 8.kerroksen kattoterassimme ollessa suljettuna tarjoilemme aulabaarissa.

Palmuöljyttömiä elintarvikkeita

Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasvirasvaöljyistä. Lisäksi palmuöljyn tuotanto tuhoaa sademetsiä, mikä puolestaan aiheuttaa suurta haittaa ilmastolle ja eläimille. Me täällä Clarion Hotel Fredrikstadissa olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme palmuöljytön hotelli. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme kokonaan luopuneet palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden/tuotteiden käytöstä.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai : 07:30 - 10:30

Ravintola

Maanantai - Lauantai: 17:00 - 21:30
Sunnuntai: Suljettu

Lobbybar

Maanantai - torstai: 17:00 - 00:00
Perjantai - lauantai: 15:00 - 01:00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.