Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norja

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norja Suljettu 21.12.18 - 01.01.19

Quality Hotel Fredrikstad on design-hotelli Fredrikstadin. Hotellimme innovatiivinen design luo ilmapiirin ja inspiroivan miljöön, joka soveltuu hienosti niin tehokkaisiin kokouksiin kuin viihtyisiin viikonloppuihinkin. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Fredrikstad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Fredrikstad

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneissa on parivuode ja huoneet on sisustettu kahdella erilaisella tyylillä: Ocean ja Urban. Huonetyyppi Oceanin sisustus on saanut inspiraationsa revontulista ja vuonoista, kun taas huonetyyppi Urbanissa vaaleat tekstiilit ja tummat huonekalut luovat vaikuttavan kontrastin. Kaikissa huoneissa on mukavat vuoteet. Tietyissä huoneissa on myös allergiaystävälliset peitot. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Wi-Fi
  • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme on sisustettu kahdella erilaisella tyylillä: Ocean ja Urban. Huonetyyppi Oceanin sisustus on saanut inspiraationsa revontulista ja vuonoista, kun taas huonetyyppi Urbanissa vaaleat tekstiilit ja tummat huonekalut luovat vaikuttavan kontrastin. Kaikissa huoneissa on mukavat vuoteet. Tietyissä huoneissa on myös allergiaystävälliset peitot. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Wi-Fi
  • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huoneet sopivat erinomaisesti kahdelle yhdessä matkustavalle henkilölle. Huoneet ovat kooltaan noin 26–28 neliömetriä ja niistä löytyy vuode, jonka mitat ovat 160x200cm. Kaikissa huoneissa on lisäksi kirjoituspöytä tuolilla, mukava nojatuoli, kauniit näkymät, taulu-TV sekä tyylikäs sisustus. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Wi-Fi
  • Esteetön huone
  • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.