Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norja

Comfort Hotel Florø sijaitsee erinomaisella paikalla. Upea hotelli suosituilla ravintolalla ja baarilla ja nykyaikaisilla huoneilla, ainoastaan viiden minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalilta. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 150 henkilölle.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Nauti päivällinen a la carte -ravintolassamme Bolette. Ravintola Bolette on saanut nimensä Bolette Helmers Olsenilta. Bolette oli nainen, joka 1800-luvun lopulla aloitti hotellitoiminnan Florøssä ja joka rakennutti ensimmäisen hotellirakennuksen samalle paikalle, jossa nykyinen Victoria Hotell sijaitsee. Ravintola Boletten mottona on “easy  planet  enjoy”. Näillä sanoilla haluamme välittää sanoman siitä, että Bolette on kaikenlaisten tapaamisten luonnollinen ja sosiaalinen tapahtumapaikka. Tänne on helppoa tulla nauttimaan kupillinen kahvia, cocktaileja tai päivällinen. Välitämme kestävästä kehityksestä ja haluamme tehdä osamme huolehtiaksemme ihmisistä ja luonnosta. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että hyvän ruoan ja juoman, ihanan musiikin ja viihtyisän tunnelman myötä pyrimme aina varmistamaan, että vieraamme viihtyvät meillä hyvin.

Tapahtumat

Aiotko juhlia syntymäpäivää, järjestää mahtavat häät, vuoden joulupöydän tai yritysjuhlan? Baari ja Ravintola Kysten on vaihtoehtosi Florössä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tiloistamme!

Aamiainen

Joka aamu meillä on tarjolla herkullinen aamiaisbuffet, täpötäynnä ekologisia vaihtoehtoja.

Aulabaari

Hotellissa Comfort Hotel Florøn vastaanotossa on myös pieni aulabaari sekä aulamyymälä, josta voit ostaa erilaisia ruokia ja juomia.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi tai varauksen tekemiseksi puhelimitse numeroon
+47 57 75 25 55 tai +47 90 91 93 48.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai: 07:00 - 10:30
Sunnuntai: 07:00 - 11:00

Restaurant Bolette

Maanantai - lauantai: 17.00 - 21.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.