Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norja

Comfort Hotel Florø sijaitsee erinomaisella paikalla. Upea hotelli suosituilla ravintolalla ja baarilla ja nykyaikaisilla huoneilla, ainoastaan viiden minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalilta. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 150 henkilölle.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Florön parhaan ajanviettopaikan (ja aamiaisen) sinulle tarjoaa uusittu Baari ja Ravintola Kysten. Pubivisa, livemusiikki, ruoka ja hyvät juomat.

Oluesta viihteeseen

Tekeekö mielesi olutta, viettää hauska ilta tai syödä herkullinen ateria? Tule Baari ja Ravintola Kysteniin, hotellin kohtaamispaikkaan. Joka perjantai ja lauantai olet tervetullut mukavaan hengailuun, hyvien juomien ja ruoan ääreen sekä viihteen seuraan. Silloin maustamme iltoja pubivisoilla, livemusiikilla ja muilla sosiaalisilla tapahtumilla.

Tapahtumat

Aiotko juhlia syntymäpäivää, järjestää mahtavat häät, vuoden joulupöydän tai yritysjuhlan? Baari ja Ravintola Kysten on vaihtoehtosi Florössä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tiloistamme!

Aamiainen

Joka aamu meillä on tarjolla herkullinen aamiaisbuffet, täpötäynnä ekologisia vaihtoehtoja. Sunnuntaisin voit syödä aamiaista klo 12.00 asti, joten käytä torkkuherätystä vielä kerran.

Aulabaari

Hotellissa Comfort Hotel Florøn vastaanotossa on myös pieni aulabaari sekä aulamyymälä, josta voit ostaa virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja yksinkertaisempia aterioita.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi tai varauksen tekemiseksi puhelimitse numeroon
+47-57 75 25 52.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 10.00
Lauantai: 08.00 - 10.30
Sunnuntai: 08.00 - 12.00

Baari ja ravintola

Perjantai - lauantai: 20.00 - 02.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.