Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norja

Comfort Hotel Florø sijaitsee erinomaisella paikalla. Upea hotelli suosituilla ravintolalla ja baarilla ja nykyaikaisilla huoneilla, ainoastaan viiden minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalilta. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 150 henkilölle.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Fru Helmers
Unohdettu kellari, jota käytettiin aiemmin tekstiilivarastona, on nyt muutettu seurustelutilaksi. Fru Helmers on saanut nimensä Bolette Helmers Olsenilta. Bolette oli nainen, joka 1800-luvun lopulla raivasi tietä hotellitoiminnalle Florøssa ja joka rakennutti ensimmäisen hotellin paikalle, jossa Victoria Hotell nykyään sijaitsee. Fru Helmers -tilan voi vuokrata erityistilaisuuksia varten. Keskitymme erityisesti ruokaan ja juomaan, joten tarjoamme muun muassa viininmaistajaisia, tapaksia ja fine diningia niihin sisältyvine viinipaketteineen. Tila on täysin suljettu ja siellä on tilaa 20 henkilölle. 

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.