Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norja

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norja

Comfort Hotel Florø sijaitsee erinomaisella paikalla. Upea hotelli suosituilla ravintolalla ja baarilla ja nykyaikaisilla huoneilla, ainoastaan viiden minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalilta. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 150 henkilölle.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Florø on nykyaikainen kokous- ja vapaa-ajanhotelli Norjan läntisimmän kaupungin Florön keskustassa. Tervetuloa upean hotelliin, joka sijaitsee vain 600 metrin päässä lauttaterminaalilta ja jossa on ravintola, baari ja maksuton Wi-Fi.

Florön keskustassa

Meidän mielestämme kaupungin tarjonnan tulee olla lähellä, minkä vuoksi Comfort Hotel Florø sijaitsee keskellä kaupunkia. 100 metriä linja-autoasemalta, 600 metriä lauttaterminaalilta ja viiden minuutin päässä Florön lentokentältä. Lyhyesti sanoen, aivan keskellä kaikkea.

Nykyaikaista muotoilua ja mukavaa oleskelua

Comfort Hotel Florøn aula on sisustettu designer-huonekaluilla ja nykyaikaisilla väreillä. Täällä voit nauttia lasin viiniä, työskennellä tai surffailla maksuttomassa, langattomassa verkossamme. 

Huone kaikella sillä, mitä tarvitset

Huoneesta löydät suuren taulutelevision, maksuttoman Wi-Fin ja miellyttävän vuoteen. Meillä on Comfort-tyyli, mikä merkitsee mukavia, edullisia huoneita, nykyaikaista muotoilua ja hyvää musiikkia. Saat sen, mistä maksat.

Kokous

Comfort Hotel Florø -hotellissa on nykyaikaiset konferenssi- ja kokoustilat 150 henkilölle. Sen ansiosta hotellimme on itsestään selvä valinta kokouksille, konferensseille ja muille tapahtumille Florössä.

Florön paras baari

Joka perjantai ja lauantai on Baari ja Ravintola Kysten paras paikka hengailla. Tarjoamme hyviä juomia, ruokaa ja viihdettä. Ajattele pubivisaa, elävää musiikkia sekä muita sosiaalisia tapahtumia ja silloin ymmärrät, mistä on kyse. Ja mikäli lauantai-ilta menee vähän myöhäiseen, voit rentoutua ja nukkua vähän pidempään. Sunnuntaisin meillä on nimittäin myöhäinen check-out, kunhan vain poistut huoneesta ennen klo18.00, niin me olemme tyytyväisiä.

Aulamyymälä

Oletko unohtanut jotakin? Tule aulamyymäläämme! Täältä voit ostaa viiniä, olutta, virvoitusjuomia, salaatteja, pikkupurtavaa, kevyempiä aterioita ja paljon muuta. Myymälämme on avoinna vuorokauden ympäri ja meillä on kaikkea, mitä voit tarvita (ja vähän enemmänkin).

Kuntosali

Jos pidät hikoilemisesta, teemme yhteistyötä upean kuntosalin kanssa, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellista. Virkistävän suihkun jälkeen sinulla on paljon energiaa tutustuaksesi Florön kaupunkiin. Jos olet täällä kesällä, suosittelemme vierailua Flotten-ulkoilmaravintolassa keskellä vuonoa. Seurustele Florön asukkaiden kanssa ja nauti lasillisesta auringossa sekä hienosta näköalasta vuonolle ja tunturille.

Yhteystiedot

  • Markegata 43 6900 Florø , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Linja-auto

Florön linja-autoasema

Florön lentokentältä

Taksi hotellille

Taksi

Suosittelemme yritystä Florø Taxi, +47 577 410 15

Tietoja hotellista Comfort Hotel Florø

Hotellihuoneiden määrä

97 huonetta - 185 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

2 kpl - tilaa 150 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Florön lentokenttä: 2,4 km, noin 5 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Florön linja-autoasema: 100 m
Etäisyys lauttaterminaalista: 600 m

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.376.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.