Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norja

  • Ravintolan ruokailualue pöytien ja tuolien kera Quality Hotel Vøringfoss -hotellissa

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norja

Kokous- ja aktiviteettihotelli Quality Hotel Vøringfoss sijaitsee Hardangerinvuonon rannalla, Hardangervidda-kansallispuiston naapurissa, kauniiden tuntureiden, huikeiden vuonojen ja kiehtovien vesiputousten ympäröimänä. Me olemme käteisetön hotelli.

Eidfjord on täydellinen kohde sinulle, joka pidät raikkaasta ilmasta, luontoelämyksistä ja haluat viettää laatuaikaa läheistesi kanssa.

Aktiviteetteja lapsille

Kesäsesonkina ja koululomien aikaan hotellimme tarjoaa runsaasti erilaisia aktiviteetteja kaikenikäisille lapsille. Hotellimme tilat ja ravintolamenut soveltuvat niin isommille kuin pienimmillekin lapsille.

Mikkelparken - aktiviteettipuisto

Mikkelparkenissa syntyy hauskoja muistoja. Mikkelparken sijaitsee Kinsarvikissa, lyhyen automatkan päässä Eidfjordista. Täältä löytyy jännittäviä aktiviteetteja niin isommille kuin pienimmillekin lapsille. Uima-altaita ja vesiliukumäkiä, SkoSkogen-sisäleikkimaa, soutuveneitä, polkuveneitä, viidakkoristeily radio-ohjattavilla veneillä, minigolf, kullanhuuhdontaa, maatila, jossa hedelmätarha, piirustus- ja maalausvaja sekä kiipeilytorni ja nukketeatteri.

Romanttinen viikonloppu

Tosinaan tauko arjesta oman rakkaan kanssa on paikallaan. Meillä voitte nauttia yhteisestä ajasta raikkaassa tunturi-ilmassa, henkeäsalpaavassa maisemassa. Vaeltakaa vuonoa pitkin, tai vain uppoutukaa sohvalle ja rentoutukaa kera lasillisen hyvää viiniä.

Norsk Natursenter Hardangervidda

Norsk Natursenter Hardangervidda on moderni luonto- ja kulttuurihistoriallinen elämyskeskus, jossa on esillä monipuolisia näyttelyitä, joiden pääteemana ovat Norjan luonto, ilmasto ja miljöö. Laajoissa näyttelyissä on tarjolla myös useita interaktiivisia komponentteja. Vierailu elämyskeskuksessa on paitsi hauskaa ja mielenkiintoista, mutta myös opettavaista – niin aikuisille kuin lapsille.

Ota yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47-53 67 41 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.voringfoss@choice.no

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.