Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ River Station Drammen ,  Norja

Quality Hotel™ River Station

Drammen,  Norja

Quality Hotel River Station sijaitsee Drammenjoen tuntumassa, rautatieaseman naapurissa ja Bragenes joen toisella puolella. 14 kerroksellaan se tarjoaa näkymät kaupungin rinteille. Hotellissa on 247 huonetta, kokoustilat ja ravintola. Tervetuloa!

Quality Hotel™ River Station 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Onpa vierailusi syynä kongressi, työmatka tai vaikkapa matka rakkaasi kanssa, on mukavaa herkutella päivällisen kera hotellin ravintolassa tai nauttia virkistävä drinkki baarissa!

Brasserie X – naurettavan hyvää!

Hyvät, yksinkertaiset ja maukkaat ateriat alusta alkaen valmistettuina ovat ruokaan liittyvän filosofiamme ydin. Brasserie X -ravintolassa pohjoismaiset raaka-aineet ja ranskalainen inspiraatio kohtaavat tavalla, joka on ilo niin silmille, suulle kuin vatsalle. Upea paikka tapaamiseen ja hyvän ruoan nauttimiseen joka päivä! Täällä tunnet olosi kotoisaksi, oletpa ruokailemassa lähimpien perheenjäsenten, suurperheen, kollegoiden tai potentiaalisen liikekumppanin kanssa tai kun vain haluat nauttia hyvästä elämästä aivan yksin. Tervetuloa meille!

Sidespor Bar

Aulabaarimme sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa, vastaanoton vieressä. Täällä voit nauttia kupillisen espressoa, lasillisen viiniä tai jotakin syötävää. Aulabaarimme on täydellinen paikka epämuodollista kokoontumista varten tai after-work-drinkeille kollegoiden kesken. Sidespor Bar on avoinna klo 17.00 alkaen.

Varaa pöytä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteytä saadaksesi lisätietoja tai tehdäksesi varauksen täältä:

Voit myös varata pöydän netissä napsauttamalla alla oleva linkkiä:

Varaa pöytä Brasserie X

Brasserie X

Maanantai: 18.00 - 22.00
Tiistai: 18.00 - 22.00
Keskiviikko: 18.00 - 22.00
Torstai: 18.00 - 22.00
Perjantai: 18.00 - 22.00
Lauantai: 18.00 - 22.00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.