Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norja

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norja

Vuonna 2021 avautuu Quality Hotel Ramsalt uudella Ramsaltin alueella, kävelyetäisyyden päässä Bodøn keskustasta. Hotellissa on ravintola veden äärellä, 14 kerrosta, 250 huonetta, baari, kuntoilutilat ja kokoustilat.

Quality Hotel™ Ramsalt 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kesäkuussa 2021 avautuu Quality Hotel Ramsalt täysin uudessa ja jännittävässä kaupunginosassa, merenrantaa pitkin kulkevan kävelytien ääressä Bodøn keskustassa. Hotellin lähistöllä on rautatieasema, ostosmahdollisuuksia sekä laaja kulttuuri- ja palvelutarjonta. Hotellista löytyy veden äärellä sijaitseva ravintola, baari, kuntoilutilat sekä kurssi- ja kokousvalmiudet.

Sijainti Ramsaltissa – kaupungin uudella alueella

Ramsalt on Bodøn uuden kaupunginosan nimi ja se sijaitsee merenrantaa pitkin kulkevan kävelytien varrella kaupungin keskustan tuntumassa. Alueesta on kehittynyt uusi ja eläväinen kaupunginosa, jossa on kaikki mukavuudet ja hyvä palvelutarjonta. Täällä asut rautatieaseman ja Hurtigruten-sataman välittömässä läheisyydessä, minkä lisäksi täältä on lyhyt välimatka kansainvälisiin liikenneyhteyksiin.

Päivällinen tai drinkki uskomattomalla merinäköalalla

Hotellin ravintola Brasserie X perustaa menunsa kauden tarjontaan ja yhdistää ranskalaiset brasserieperinteet norjalaisiin raaka-aineisiin. Ravintolan filosofia perustuu yksinkertaisiin ja maukkaisiin ruoka-annoksiin, jotka valmistetaan alusta alkaen itse. Brasserie X sijaitsee kauniilla paikalla laiturin reunalla.

Hotellissa on myös baari – Bar X. Täällä voit pitää hauskaa hyvän drinkin parissa ja nauttia rentouttavasta, merelle päin avautuvasta näköalasta.

Kongressitilat suurella kapasiteetilla

Quality Hotel Ramsalt on erinomainen valinta, kun olet järjestämässä kurssia tai kongressia Bodøssä. Hotellilla on kapasiteetti järjestää kongresseja jopa 700 osallistujalle. Suuri sali on kooltaan 465 neliömetriä ja tilasta avautuva upea merinäköala antaa aihetta keskusteluun minglauksen lomassa. Suuri sali voidaan jakaa myös kolmeen pienempään tilaan, joissa kussakin on tilaa 155 neliömetriä.

Suuren salin lisäksi hotellissa on valittavana myös pienempiä kokoustiloja.

Yhteystiedot

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodø , Norja
Google Mapsin kautta

Usein kysytyt kysymykset

Löydä hotellille

Junalla

Bodøn rautatieasemalle.

Bodøn lentoasemalta

Ota bussi lentoasemalta pysäkille Bodø Cathedral. Bussipysäkiltä on hotellille noin 4 minuutin kävelymatka.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bodø Taxi, +47 07550.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.409.006 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.