Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norja

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norja

Quality Hotel Ramsalt sijaitsee Bodøn uusimmassa kaupunginosassa, aivan rautatieaseman ja rantakadun tuntumassa. Näkymä merelle Bar X:sta ja Restaurant Brasserie X:sta. Inspiroivat kokoustilat sijaitsevat optimaalisesti lähellä .

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Kun edessäsi on pitkä päivä, on tärkeää aloittaa se hyvin. Siinä asiassa auttaa maistuva hotelliaamiainen! Kaikki yöpyvät vieraamme saavat nauttia terveellisestä aamiaisbuffetista, joka on täynnä ekologisia vaihtoehtoja.

Aamiainen tarjoillaan:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Lounge 24

Jos nälkä pääsee yllättämään vierailusi aikana, päivällä tai yöllä, voit vierailla Lounge 24:ssa ja ostaa pikkupurtavaa, yksinkertaisia aterioita, juomia ja muuta hyvää.

Kuntosali

Nosta sykettäsi modernilla kuntosalillamme. Meiltä löydät laitteita, vapaita painoja ja musiikkia, joka saa sinut antamaan kaikkesi.

Pysäköinti

Hotellilla ei valitettavasti ole omaa pysäköintiä, mutta alueella on julkinen pysäköintitalo. Hotellin ympärillä on myös joitakin katupysäköintipaikkoja, mutta noudatathan opasteita välttääksesi pysäköintivirhemaksun saamisen.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Karvainen ystäväsi saa tietenkin lähteä mukaasi matkalle! Lemmikistä veloitamme 250 kruunua per vierailu. Ilmoitathan lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme huolehtia teistä parhaalla tavalla.

Wi-Fi

Kaikkialla hotellissamme on Wi-Fi – huoneissa, kylpyhuoneessa ja jopa vaatekaapeissa! Istuskele missä haluat, niin kauan kuin haluat ja surffaa täysin maksutta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.