Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Bodø Bodø ,  Norja

Comfort Hotel® Bodø

Bodø,  Norja

Comfort Hotel Bodø on vihdoinkin avannut ovensa. Uusi hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Bodøssä. Hotellissa on 158 hotellihuonetta, 3 kokoustilaa, kuntoilutilat, pesuautomaatti, Barception ja ravintola.

Aamiainen

Katamme joka aamu esille raikkaan ja yksinkertaisen aamiaisbuffetin, josta löydät kaiken tarvitsemasi. Olemme jättäneet pois kaiken turhan ja keskitymme sen sijaan tarjoilemaan ekologisia ja terveellisiä vaihtoehtoja.

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00 

Aamiaissalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Kuntoilutilat

Meillä Comfort Hotel Bodøssä voit treenata moderneissa tiloissa. Voima, kunto tai notkeus – sinä päätät. Kuntosalimme on kaikkien hotellivieraidemme käytettävissä tietenkin maksutta.

Aukioloajat

Joka päivä: Vuorokauden ympäri

Kuntosalimme aukioloajat voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Hotellilla ei ole omia pysäköintipaikkoja, mutta hotellin lähistöllä sijaitsee julkinen pysäköintitalo, jonne suosittelemme pysäköimään auton.

Barception

Bar + Reception = Barception. Täällä voit kirjautua sisään hotelliin, tilata hyvää juotavaa, keskustella henkilökunnan kanssa tai ostaa yksinkertaisia ruoka-annoksia delistämme.

Laundromat

Pakkaa kevyesti – Comfort Hotel Bodøssä voit pestä vaatteesi yksinkertaisesti.

Barceptionista voit ostaa poletteja käytettäväksi pesuautomaatissa.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Meille karvainen ystäväsi on tietenkin tervetullut! Lisämaksusta 250 NOK per vierailu lemmikkisi voi yöpyä hotellissamme. Muistathan kertoa lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme huolehtia teistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Wi-Fi

Koko hotellissa on maksuton, langaton internet-yhteys – ilman salasanaa tai datarajoituksia!

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.