Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Bodössä

Tervetuloa Pohjois-Norjaan ja luonnonkauniiseen Bodöhön. Täällä asut vilkkaassa kaupungissa ja historiallisissa huoneissa keskellä kaupungin sydäntä. Hae katseellasi merikotkia, tee ostoksia kaupungin kaupoissa tai koe mahtavia luonnonilmiöitä– Bodö.

Rauhallinen keidas keskellä kaupunkia

Bodö sijaitsee niemimaalla Pohjois-Norjan rannikolla ja tarjoaa suurenmoisia luonnonelämyksiä. Melo kajakilla, rentoudu veneessä tai kalasta maailman voimakkaimmassa vuorovesivirrassa nimeltä Saltstraumen. Kaupungista löytyy myös useita aktiviteetteja aivan keskustassa. Clarion Collection Hotel Grand Bodø sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Bodön ostoskatua Glasshuset ja satamaa. Lisäksi löydät Ilmailumuseon Luftfartsmuseet ja ostoskeskuksen Galleri Bodøgaard mukavan matkan päästä hotellilta. Bodø Airport sijaitsee vain parin minuutin päässä ja helpottaa kulkemista tähän suosittuun kohteeseen.

Rentoutuminen ja treeni

Pitkän päivän jälkeen voi olla mukava rentoutua ja ladata akkujaan. Hotellin Clarion Collection Hotel Grand Bodø rentoutumisosastolla on rauhallinen ja harmoninen ilmapiiri saunoineen ja nykyaikaisine lepotuoleineen. Suoraan kadun toisella puolella sijaitsee Balansen – terveys- ja elämäntapakeskus. Täällä voit treenata kuntosalilla ja varata ajan ryhmätreeniin. Lisäksi sinulla on pääsy heidän kylpyläalueelleen, josta löytyy niin poreallas kuin saunakin.  

Kulttuuri, luonto ja historia

Bodö on vilkas kaupunki, joka on myös yksi Norjan nopeimmin kasvavista kaupungeista. Kaupungista löydät taidetta ja käsityötä tyypilliseen pohjoisnorjalaiseen tyyliin, sekä myös nykyaikaisia konsertteja ja hienoja ravintoloita. Vierailu Kjærringøyn saarella vie sinut ajassa taaksepäin. Saarella on kauniita rantoja ja korkeita vuorenhuippuja ja se on yksi Norjan parhaiten säilyneistä 1800-luvun kauppapaikoista. Maantieteellisellä sijainnillaan Bodö tarjoaa myös hyvät edellytykset kokea mahtavia luonnonilmiöitä. Kaupunki sijaitsee noin 90 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen ja siellä on keskiyön aurinko ajalla 4. kesäkuuta - 8. heinäkuuta.

Kongressit, kokoukset ja tilat Bodössä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Bodössä? Löydät tarjontamme tästä.

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Bodø

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.