Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel No 13 Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja
  • Sisäänkäynti Hotel No 13 Bergenissä
  • Hotel No 13 -hotellin vastaanotto sijaitsee heti sisäänkäynnin yhteydessä
  • Hotel No 13 -hotellin vastaanotto

Hotel No 13

Bergen,  Norja

Hotel No 13 on pieni ja urbaani hotelli keskellä Bergenin, ja hotellilta on lyhyt matka lentokenttäbussille. Tervetuloa moderniin hotelliin, jossa hyvä ruoka, hyvä palvelu ja korkea laatu ovat kaiken keskiössä. Me olemme käteisetön hotelli.

Hotel No 13 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Terevetuloa hotelliin Hotel No 13. Täältä löydät hyödyllistä tietoa hotellistamme. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulla on kysyttävää vierailuusi liittyen, ota meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Pysäköintihallit Klostergarasjen ja City Park sijaitsevat lyhyen matkan päässä hotellilta. Näihin halleihin voit pysäköidä maksua vastaan – pysäköinti maksaa noin 200 kruunua (NOK) per vuorokausi.

Matkatavaroiden säilytys

Hotel No 13 -hotelli tarjoaa teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voit muodostaa vastaanotosta saamallasi tunnuksella tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi.

Myöhäinen check-out, aikainen check-in ja huonetason korotus

Jos haluat kirjautua ulos myöhemmin, kirjautua sisään aikaisemmin tai korottaa huoneesi tasoa, on sinulla siihen mahdollisuus. Ota yhteyttä hotelliin lisätietoja varten tai tilaa jokin vaihtoehdoista etukäteen saamasi varausvahvistuksen avulla, jos olet tehnyt varauksesi meidän verkkosivujemme kautta.

Esteettömyys

Hotellin pääsisäänkäynti sopii rullatuolilla saapuville vieraille, ja hotellin hissi kulkee alimmasta kerroksesta, jossa aamiainen tarjoillaan, aina ylimpään kerrokseen asti. Meiltä löytyy neljä täysin esteetöntä huonetta. Ole hyvä ja ole yhteydessä hotellin vastaanottoon, jos haluat varata yhden näistä huoneista.

Unohtuneet tavarat

Ota yhteys vastaanottoon, jos olet unohtanut henkilökohtaisia tavaroitasi luoksemme.

Lomakauden aukioloajat

Hotellimme on suljettu joulun- ja pääsiäispyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ajankohtaisista aukioloajoista.

Käteisetön hotelli

Hotel No 13 on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 55 36 13 09 tai sähköpostitse osoitteessa cc.no13@choice.no

Aamiainen

Maanantai: 06.30 - 10.00
Tiistai: 06.30 - 10.00
Keskiviikko: 06.30 - 10.00
Torstai: 06.30 - 10.00
Perjantai: 06.30 - 10.00
Lauantai: 08.00 - 11.00
Sunnuntai: 08.00 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.