Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Bergen Airport sijaitsee Bergenin Fleslandin lentokentällä. Täällä keskitymme inspiroivaan arkkitehtuuriin, moderniin sisustamiseen, herkulliseen ruokaan, iloisiin työntekijöihin sekä sinuun – vieraaseemme.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Bergen Airportista on suora yhteys Bergenin Fleslandin lentokentälle. Pääset suoraan terminaalista persoonalliseen designhotelliimme, jossa sinut toivottaa tervetulleeksi moderni arkkitehtuuri, taide ja musiikki, sekä tyylikäs sisustus.

Kokous Bergenissä – suora yhteys lentokentälle

Clarion Hotel Bergen Airportissa on 1 600 neliömetrin kokousosasto. Hotellimme on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista – tilaa on yli 1 200 kokous- ja kongressivieraalle. Tarjoamme 17 ainutlaatuista kokoustilaa, jotka ovat varustettu viimeisimmällä tekniikalla.

Baari ja ravintola

Hotellimme Sound-ravintolassa voit nauttia herkullisesta ateriasta ja ainutlaatuisesta näköalasta kiitoradalle. Ravintolassamme tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallisia seurueille. Illallista voit nauttia myös uudessa Kitchen & Table by Marcus Samuelsson à la carte -ravintolassamme, jonka makumaailmassa yhdistyvät Manhattanin kansainvälisyys ja Bergenin perinteet. Lue lisää ravintoloistamme täältä.

Rentoutumisosasto

Vieraile rentoutumisosastollamme, johon kuuluu kuntosali, sauna höyrysuihku. Hiljattain remontoidulta kuntosalilta löytyvät kaikki tarvittavat laitteet onnistuneeseen treeniin. Hotellimme lähellä on lukuisia juoksureittejä ulkoilusta pitäville. Meiltä voi myös lainata polkupyöriä.

Esteettömät huoneet

Meillä on luonnollisesti myös huoneita, jotka on tehty helpottamaan rullatuolissa liikkuvien tai muita liikuntarajoitteita omaavien henkilöiden vierailua luonamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja esteettömistä huoneistamme ja muista tiloistamme.

Tervetuloa Clarion Hotel Bergen Airportiin – täydellinen paikka aloittaa tai päättää vierailusi Bergenissä. Täältä voit lukea lisää Bergenistä.

Yhteystiedot

  • Flyplassvegen 551 5869 Bergen , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Lentokenttäbussi Bergenin Fleslandin lentokentälle.
Bergenin linja-autoasemalta noin 22 minuuttia.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Bergen Airport

Hotellihuoneiden määrä

200 kpl – 400 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

16 kpl – tilaa 1200 henkilölle

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.