Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Admiral on persoonallinen hotelli Bergenin sydämessä. Se sijaitsee upealla paikalla kaupungin keskustassa, josta on huikeat näkymät UNESCOn maailmanperintökohde Bryggeniin ja kauniiseen Vågen-lahteen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kitchen & Table on Clarion-hotellien uusi, huippukokki Marcus Samuelssonin luotsaama ravintolakonsepti, joka avattiin hotellissamme 2013. Suosittu Kitchen & Table -ravintolamme sijaitsee parhaalla paikalla Bergenin keskustassa. Tervetuloa!

Kitchen & Table Kitchen & Table

Tervetuloa Kitchen & Table -ravintolaamme! Ruotsalainen, New Yorkissa asuva, huippukokki Marcus Samuelsson päätti tuoda Manhattanin monikulttuurilliset maut pohjolaan ja tästä syntyi mielenkiintoinen makuyhdistelmä kansainvälisyyttä ja skandinaavisia perinteitä. Marcus Samuelsson on muun muassa loihtinut makuelämyksiä kuninkaalliselle perheelle Red Rooster -ravintolassaan sekä valmistanut ruokaa Michelle Obaman kanssa Good Morning America-ohjelmassa. Nyt tämän huippukokin luomista makuelämyksistä voi nauttia myös Clarion Hotel Admiral -hotellissa Bergenissä.

Perinteitä ripauksella kansainvälisyyttä

Kitchen & Table Bergen valmistaa perinteisiä ruoka-annoksia ripauksella kansainvälisyyttä. Käytämme ruoanvalmistuksessa mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, ja keskitymme raaka-aineiden parhaaseen laatuun. Ravintolamme menu vaihtelee sesongin mukaan, mutta saatavilla on aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai erityisiä toiveita, otamme luonnollisesti nämä huomioon.

Aamiainen

Runsas aamiaisbuffettimme tarjoillaan joka aamu ja se sisältää kaiken, mitä kunnollisen aamiaisen pitääkin. Ruoka valmistetaan luonnollisesti itse alusta alkaen. Valmistuksessa on käytetty niin paljon ekologisia raaka-aineita kuin mahdollista, ja aamiaispöydästä löytyy myös monia allergiaystävällisiä vaihtoehtoja.

Terassi näköalalla

Sateettomina päivinä voit mainiosti nauttia aamiaisesta ja illallisesta terassilla, joka sijaitsee suoraan veden päällä. Täällä voit ihastella vuoria, Bryggeniä ja veneitä, jotka lipuvat ohitsesi, kun nautit aamukahvistasi tai syöt illallista.

Palmuöljytöntä ruokaa

Clarion Hotel Admiral on niin kutsuttu palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa sitä, että emme käytä ollenkaan palmuöljyä sisältäviä elintarvikkeita. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasviöljyistä, ja palmuöljyn tuotanto vaikuttaa tuhoisasti sademetsiin, mikä puolestaan uhkaa ilmastoa ja eläinkuntaa. Clarion Hotel on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka on kokonaan jättänyt pois palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden käytön.

Varaa pöytä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 55 23 64 00 tai sähköpostitse osoitteessa gitte.pedersen@choice.no.

Aamiainen

Maanantai: 07.00 - 10.00
Tiistai: 07.00 - 10.00
Keskiviikko: 07.00 - 10.00
Torstai: 07.00 - 10.00
Perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai: 08.00 - 10.30
Sunnuntai: 08.00 - 10.30

Ravintola

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.