Kitchen & Table on Clarion-hotellien uusi, huippukokki Marcus Samuelssonin luotsaama ravintolakonsepti, joka avattiin hotellissamme 2013. Suosittu Kitchen & Table -ravintolamme sijaitsee parhaalla paikalla Bergenin keskustassa. Tervetuloa!
Kitchen & Table Kitchen & Table
Tervetuloa Kitchen & Table -ravintolaamme! Ruotsalainen, New Yorkissa asuva, huippukokki Marcus Samuelsson päätti tuoda Manhattanin monikulttuurilliset maut pohjolaan ja tästä syntyi mielenkiintoinen makuyhdistelmä kansainvälisyyttä ja skandinaavisia perinteitä. Marcus Samuelsson on muun muassa loihtinut makuelämyksiä kuninkaalliselle perheelle Red Rooster -ravintolassaan, sekä valmistanut ruokaa Michelle Obaman kanssa Good Morning America-ohjelmassa. Nyt tämän huippukokin luomista makuelämyksistä voi nauttia myös Clarion Hotel Admiral -hotellissa Bergenissä.
Perinteitä ripauksella kansainvälisyyttä
Kitchen & Table Bergen valmistaa perinteisiä ruoka-annoksia ripauksella kansainvälisyyttä. Käytämme ruoanvalmistuksessa mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, ja keskitymme raaka-aineiden parhaaseen laatuun. Ravintolamme menu vaihtelee sesongin mukaan, mutta saatavilla on aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai erityisiä toiveita, otamme luonnollisesti nämä huomioon.
Aamiainen
Runsas aamiaisbuffettimme tarjoillaan joka aamu ja se sisältää kaiken, mitä kunnollisen aamiaisen pitääkin. Ruoka valmistetaan luonnollisesti itse alusta alkaen. Valmistuksessa on käytetty niin paljon ekologisia raaka-aineita kuin mahdollista, ja aamiaispöydästä löytyy myös monia allergiaystävällisiä vaihtoehtoja.
Terassi näköalalla
Sateettomina päivinä voit mainiosti nauttia aamiaisesta ja illallisesta terassilla, joka sijaitsee suoraan veden päällä. Täällä voit ihastella vuoria, Bryggeniä ja veneitä, jotka lipuvat ohitsesi, kun nautit aamukahvistasi tai syöt illallista.
Palmuöljytöntä ruokaa
Clarion Hotel Admiral on niin kutsuttu palmuöljytön hotelli, mikä tarkoittaa sitä, että emme käytä ollenkaan palmuöljyä sisältäviä elintarvikkeita. Palmuöljy on yksi epäterveellisimmistä kasviöljyistä, ja palmuöljyn tuotanto vaikuttaa tuhoisasti sademetsiin, mikä puolestaan uhkaa ilmastoa ja eläinkuntaa. Clarion Hotel on ensimmäinen hotelliketju Euroopassa, joka on kokonaan jättänyt pois palmuöljyä sisältävien elintarvikkeiden käytön.