Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Admiral on persoonallinen hotelli Bergenin sydämessä. Se sijaitsee upealla paikalla kaupungin keskustassa, josta on huikeat näkymät UNESCOn maailmanperintökohde Bryggeniin ja kauniiseen Vågen-lahteen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Clarion Hotel Admiraliin, Bergeniin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin – sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Clarion Hotel Admiral sijaitsee Bergenin keskustassa. Suosittelemme pysäköintiin kahta meitä lähinnä olevaa pysäköintihallia: Klostergarasjen ja CityPark. Tee näin:
1. Ota pysäköintilipuke lyhytaikaiseen pysäköintiin ajaessasi pysäköintihalliin. (Jos käytät tässä yhteydessä luottokorttia et valitettavasti voi saada pysäköintimaksusta alennusta.)
2. Leimauta pysäköintilipukkeesi Clarion Hotel Admiralin vastaanotossa.
3. Käytä leimattua lipuketta kassalla ajaessasi ulos pysäköintihallista. Täällä voit maksaa sekä käteisellä että maksukortilla.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Nordic Choice Club -jäsennumeroasi.

Treenaaminen ja rentoutuminen

Hotellimme vierailla on mahdollisuus treenata Actic Gym -kuntosalilla, joka sijaitsee 5–10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Päiväpassin kuntosalille voit ostaa hotellimme vastaanotosta.

Unohtuiko hammasharja?

Unohditko pakata jotain? Ei hätää – vastaanotossamme on muun muassa hyvä valikoima hygieniatarvikkeita, kuten shampoota, hiustenhoitoainetta, hammasharjoja, hammastahnaa, partavaahtoa, partateriä, kosteusvoidetta ja ompelutarvikesetti. Autamme mielellämme sinua myös tarvikkeiden hankinnassa, mikäli varastostamme ei löydy tarvitsemaasi tuotetta/tarviketta.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Admiral on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Mitä Bergenissä tapahtuu?

Kysy rohkeasti meiltä – kerromme parhaat vinkkimme Bergenin tapahtumiin!

Varaa etukäteen

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 55 23 64 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.admiral@choice.no.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai: 07.00 - 10.00
Tiistai: 07.00 - 10.00
Keskiviikko: 07.00 - 10.00
Torstai: 07.00 - 10.00
Perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai: 08.00 - 11.00
Sunnuntai: 08.00 - 11.00

Kitchen & Table restaurant

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: -

Kitchen & Table Bar

Maanantai:
Tiistai:
Keskiviikko:
Torstai:
Perjantai: 17.00 - 23.30
Lauantai: 17.00 - 23.30
Sunnuntai:

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.