Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norja

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norja

Clarion Collection Hotel Havnekontoret paikalla, keskellä Bergenin Bryggeniä – vain lyhyen kävelymatkan päässä mm. Fisketorgetilta sekä Mariakirkenilta. Hyvät pysäköintimahdollisuudet ja lentokenttäbussin pysäkki. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Hektisen työpäivän päätteeksi on mukavaa löytää kivaa tekemistä työporukalla. Alta löytyvät parhaat vinkkimme siitä, mitä voitte tehdä yhdessä hotellin läheisyydessä.

Ravintola Potetkjelleren

Pitkän kokouspäivän jälkeen on mukava kokoontua yhdessä illalliselle. Potetkjelleren –ravintolassa on viihtyisä keskiaikainen tunnelma. Potetkjelleren sijaitsee Bryggenin kaupunginosassa, lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Juoksu lenkki kauniissa ympäristössä

Juoksulenkki intensiivisen työpäivän jälkeen tekee ihmeitä keholle ja mielelle. Hotellimme ympäristössä on useita hyviä juoksureittejä, joista suosittelemme erityisesti Stoltzekleiven- ja Fjellveien-reittejä. Tule hotellimme vastaanottoon - henkilökuntamme antaa sinulle lisää vinkkejä, ja voit samalla tutustua reittikarttoihin.

Museo Bryggen

Bryggenin alue Bergenissä on maailmankuulu kauniista arkkitehtuuristaan ja yksi Unescon maailmanperintökohteista. Suosittelemme vierailemaan Bryggen Museumissa.

Tutustu Bergeniin

Olemme koonneet parhaimmat vinkkimme näille sivuille. Mikäli et löydä täältä etsimääsi tietoa, suosittelemme vierailemaan sivulla Visit Bergen, josta löydät lukuisia vinkkejä Bergenin ravintoloista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. 

Ota yhteyttä

Me Clarion Collection Hotel Havnekontoret -hotellissa olemme ylpeitä hotellistamme ja annamme mielellämme parhaat vinkit lähialueen aktiviteeteista. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja joko puhelimitse +47 55 60 11 00 tai sähköpostitse cc.havnekontoret@choice.no.

Aktiviteettien ja paikkojen aukioloajat ja lisätiedot saat ottamalla yhteyttä suoraan paikan päälle.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.353.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.