Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norja

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norja

Tervetuloa eläväiseen Clarion Hotel Tyholmeniin Arendalin vanhankaupungin äärelle. Merinäköalalla varustetut hotellihuoneemme ja ravintolamme sekä kokousosastomme tekevät hotellistamme paljon muutakin kuin vain paikan yöpymistä varten.

Clarion Hotel® Tyholmen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Haluamme, että hotellimme on eläväinen kohtaamispaikka, joka herättää uteliaisuutesi ja tarjoaa uusia kokemuksia. Me luomme uusia, eläväisiä kohtaamispaikkoja, jotka tuovat kaupungin sykkeen hotellin neljän seinän sisälle.

Eläväinen kohtaamispaikka

Eläväinen kohtaamispaikka ei perustu maailmankuuluun designiin, kauniisiin tauluihin tai edes parhaaseen musiikkiin. Eläväinen kohtaamispaikka rakentuu ihmisistä. Ihmiset luovat tunnelman ja tunteen siitä, että normaalikin arkipäivä voi sisältää jotain loistavaa. Tähän me tähtäämme Living Room -konseptillamme.

Sinun olohuoneesi

Me Clarion Hotel Tyholmenissa haluamme, että olohuoneestamme löytyy kaikille jotakin. Olohuoneemme on inspiroiva tila, jossa voit nauttia taiteesta, musiikista ja tietenkin muiden ihmisten seurasta. Haluamme luoda tunnelman, jossa tunnet olosi kotoisaksi.

Tervetuloa Clarion Living Roomiin!

Listen to our Clarion music here

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.