Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Arendal, Norja

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norja Tilapäisesti suljettu 05.04.23 - 10.04.23

Tervetuloa eläväiseen Clarion Hotel Tyholmeniin Arendalin vanhankaupungin äärelle. Merinäköalalla varustetut hotellihuoneemme ja ravintolamme sekä kokousosastomme tekevät hotellistamme paljon muutakin kuin vain paikan yöpymistä varten.

Clarion Hotel® Tyholmen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa! Ennen kuin pääset perille Clarion Hotel Tyholmeniin, sinulla on varmasti jotakin kysyttävää. Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellilla on rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja, joita ei voi varata etukäteen. Jos kaikki pysäköintipaikat ovat täynnä, autamme mielellämme vieraitamme löytämään pysäköintipaikan hotellin lähistöltä – Arendalista löytyy useita pysäköintihalleja sekä katupysäköintipaikkoja. Vuorokausihinta pysäköintihallissa pysäköimiselle on 140 NOK.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanottotiskiltä tunnukset noutamalla tai Nordic Choice Club -jäsennumeroaan käyttämällä.

Kuntoilu

Tarjoamme vieraillemme ilmaisen pääsyn kuntoilukeskus Fresh Fitness Arendaliin. Se on hyvin varustettu kuntosali, laajalla valikoimalla ohjattuja tunteja. Kuntoilukeskus sijaitsee vain viiden minuutin päässä hotellista. Sisäänpääsyrannekkeen voit noutaa hotellin vastaanotosta. Jos haluat lähteä lenkille, voit tehdä sen jollain hotellin lähistöllä kauniissa maisemassa kulkevasta, kolmesta eripituisesta lenkkipolusta.

Clarion loves a VIP-treatment

Kukkia, kuohuviiniä ja suklaata huoneessanne? Haluatteko korottaa huoneluokkaanne? Hemmottele itseäsi tai yllätä joku muu pienellä ylimääräisellä luksuksella. Mahdollisuudet ovat monet. Olkaat hyvät ja ottakaa meihin yhteyttä, niin autamme teitä parhaamme mukaan!

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Tyholmen on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluatte saada lisätietoja tai tehdä varauksen, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 37 07 68 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.tyholmen@choice.no

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Clarion Tyholmen Restaurant

Maanantai - lauantai: 19.00 - 21.00
Sunnuntai:

Baari - Kitchen & Table

Maanantai- lauantai: 19.00 - 21.00
Sunnuntai: Closed

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.