Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norja

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Ålesundissa asut keskellä kaupunkia mukavissa ja valoisissa huoneissa upein vuononäkymin. Lähellä ostosmahdollisuuksia, venesatamaa, ravintoloita ja yöelämää - sijaintimme on erinomainen, olitpa täällä sitten kongressissa tai lomalla.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Bistro X -ravintolassa tarjoilemme aamupalaa ja päivällistä sekä kokousvieraillemme lounasta. Ravintolan voi myös varata iltapäivisin ja iltaisin seurueille tai juhlatilaksi.

Ravintola Bistro X

Nauti herkullinen ateria Bistro X:ssä silmien levätessä upeissa vuonomaisemissa. À la carte -menu tarjoaa ruokia, jotka on valmistettu tuoreista ja korkealaatuisista paikallisista raaka-aineista. Tarjoamme laajan skaalan perinteisiä norjalaisia ruokia sekä kansainvälisiä suosikkeja  kotitekoisista hampurilaisista, äyriäisistä, riistasta, tuoreista ja raikkaista salaateista aina maukkaaseen kalakeittoon. Kokoamme mielellämme vieraillemme myös jännittävän juhlamenun.

Ravintola sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, ja sen yhteydessä on yksityinen laituri. Kesällä olet tervetullut nauttimaan sekä ruoasta että juomista laiturille, josta avautuu mukava näkymä merelle ja luoteissaarille.

Lounas

Kokousvieraillemme ainoastaan ennakkotilauksesta.

Ravintola Bistro X

Maanantai: 18.00 - 22.00
Tiistai: 18.00 - 22.00
Keskiviikko: 18.00 - 22.00
Torstai: 18.00 - 22.00
Perjantai: 18.00 - 22.00
Lauantai: 18.00 - 22.00
Sunnuntai: 18.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.