Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Riikassa

Rentouttavia hetkiä kylpylässä, kaunista arkkitehtuuria, edullisia ostoksia ja pitkiä lounastaukoja – nämä ovat vain osa Latvian upean pääkaupungin tarjontaa.

Asu keskeisellä paikalla Riiassa

Clarion Collection Hotel Valdemarsissa, Riikan hotellissamme, asut erinomaisella paikalla, keskellä kaupungin kulttuuria ja historiaa. Jos haluat lähteä kävelylle ja tutustua Riikan jugendtyyliin, voit tarkastaa kuuluisan Alberta iela -kadun ja sen varrella sijaitsevan Riga Art Nouveau Museum -museon tarjonnan. Hotellin lähistöltä löytyy myös suuri kasvien markkinapaikka, Saktas, joka sijaitsee Vermanes-puiston kupeessa. Eikä tule myöskään unohtaa Riikan Vanhaakaupunkia, joka on ansainnut paikkansa UNESCOn maailmanperintöluettelossa.

Nähtävyyksiä Riiassa

Vanhastakaupungista löydät niin upeita kahviloita, ravintoloita ja baareja kuin perinteisiä putiikkeja ja suuria markkinoitakin – täältä löydät muun muassa Central Marketin, joka on yksi Euroopan suurimmista markkinoista yli 300 kojunsa kera. Central Marketilta voit ostaa kaikkea mahdollista, aina paikallisesta ruoasta meripihkasta valmistettuihin koruihin sekä käsintehtyihin matkamuistoihin. Ehdottomasti vierailun arvoinen Miehitysmuseo sijaitsee vain hieman Vanhankaupungin ulkopuolella. Oopperan lisäksi myös kaupungin kylpyläkulttuuriin tutustuminen vierailun aikana on suositeltavaa.

Edullisia kylpylähoitoja

Riika tarjoaa niin edullisia kuin ylellisiäkin kylpylöitä, ja vain puolen tunnin päässä keskustasta sijaitsee kylpyläkaupunki Jurmala, joka tunnetaan myös nimellä «Baltian helmi». Lentokentältä pääset autolla noin 25 minuutissa hotellille, joka sijaitsee noin 15 minuutin päässä päärautatieasemalta.

Lisävinkkejä siihen, mitä voit tehdä Riiassa

5 vinkkiä viikonlopulle Riiassa

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Riika

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.388.001 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.