HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset
Uutta, fiksua & kaunista

Uudet, parannetut jäsenedut

Maksuton kahvi, edullisempi spa ja digitaaliset ravintolakupongit. Lue lisää kaikista uusista jäseneduistamme.

Coffe and Nordic Choice Hotels app
Free coffee, digital restaurant vouchers and spa entry 2-for-1 - what’s not to like?

Liity jäseneksi tänään

Nyt on olemassa vieläkin enemmän hyviä syitä liittyä Nordic Choice Clubin jäseneksi. Olemme nimittäin uudistaneet jäsenetujamme. Tämän ansiosta jäsenemme voivat nauttia eduistamme myös silloin, kun he eivät yövy meillä. Olemme koonneet tähän artikkeliin tietoa kaikista uudistuksista, parannuksista ja muutoksista.

1. 5–15 % alennusta hotellihuoneesta

Kuten aina, jäsenemme saavat hotellihuoneemme parhaaseen hintaan. Saat vähintään 5 % alennuksen varatessasi huoneen Club Price -hintaan. Uudistuksena tarjoamme lisäalennuksen tiettyinä ajanjaksoina ja valituissa hotelleissa. Saat esimerkiksi aina 15 % alennuksen viikonloppuisin, jos maksat varauksesi etukäteen, toisin sanoen teet varauksesi käyttäen Club Price Prepaid -vaihtoehtoa. Jäsenalennus perustuu normaalihintaamme, Web Price Flex.

Lue lisää alennuksesta täältä

2. Maksutonta kahvia aina halutessasi!

Tämä voi olla tähän mennessä mukavin jäsenetumme. Kyllä, ainakin meille – sehän tarkoittaa, että saamme tavata sinut paljon useammin! Jäsenenämme saat nimittäin maksuttoman kupillisen kahvia hotelleissamme – joka päivä. Pistäydy siis lähistölläsi sijaitsevaan hotelliin, niin voimme juoda kupillisen höyryävän kuumaa kahvia yhdessä – it’s on us. Etkö juo kahvia? Ei ongelmaa! Siinä tapauksessa voit valita kupillisen teetä.

Lue lisää edusta täältä

NCC-benefits-grab-a-coffee

3. Digitaaliset ravintolakupongit – nyt kaikkialla Pohjoismaissa!

Nordic Choice Clubin jäsenenä saat digitaalisen ravintolakupongin jokaista yötä kohti asuessasi Quality Hoteleissa, Clarion Hoteleissa ja itsenäisissä hotelleissamme kaikkialla Pohjoismaissa (Ruotsi, Norja, Tanska ja Suomi). Ne ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Saat kupongin sovellukseen saapumispäivänä. Jos asut hotellissa, jota ei löydy sovelluksesta, saat sen sijaan fyysisen ravintolakupongin. Jos sinulla ei ole sovellusta, voit ladata sen täältä.

Täysin digitaalisten kuponkien lanseeraamisen lisäksi otamme ne käyttöön myös Norjassa ja Tanskassa. Tästä lähtien saat ravintolakupongin palkintopisteiden sijaan ravintolalaskullesi asuessasi hotelleissamme Norjassa ja Tanskassa. Kupongin arvo on sama kuin aikaisemmin:

BLUE-jäsenet: 35 kruunua tai 4 euroa / yö SILVER-jäsenet: 75 kruunua tai 8 euroa / yö GOLD- ja PLATINUM-jäsenet: 125 kruunua tai 13 euroa / yö

Mitä kupongilla voi ostaa?

Ravintolakupongin nimi antaa vihjeen sen käyttötarkoituksesta. Voit maksaa sillä ravintolalaskusi osittain tai kokonaan hotellin ravintolassa tai baarissa. Huomioithan kuitenkin, että kupongilla voi ostaa alkoholia vain ruoan yhteydessä. Näet kupongin kattavat ehdot sovelluksessa.

4. Kaksi henkeä yhden hinnalla spahan ollessasi GOLD- tai PLATINUM-jäsen

Haluamme tarjota sinulle etuja myös silloin, kun et yövy luonamme. Siksi GOLD- ja PLATINUM-jäsenemme saavat nyt alennusta spa-sisäänkäyntimaksusta hotelleissamme, joissa on spa. Kaksi henkilöä pääsee sisään yhden hinnalla. Sinun ei siis tarvitse asua hotellissa voidaksesi hyödyntää tämän edun, mutta hotellin spassa tulee olla tilaa.

Lue lisää edusta täältä

relax-pool-stromstad-spa-resort

5. 500 palkintopistettä varatessasi ulkoisen varaussivuston kautta

Varatessasi hotellihuoneesi jäsenenä jonkin ulkoisen varaussivuston (esimerkiksi Hotels.com) kautta, saat nyt 500 palkintopistettä, mutta et voi hyödyntää muita jäsenetujamme. Aiemmin sait jäsenedut, mutta et palkintopisteitä. Saat monia muita etuja tehdessäsi varauksen suoraan meiltä: saat aina parhaan hinnan, joustavimmat muutos- ja peruutusehdot, upean vierailun ja yksinkertaisemman yhteydenpidon hotellin kanssa. Keräämällä palkintopisteitä nouset nopeammin seuraaville jäsentasoille ja voit nauttia nopeammin jäsenyyden kaikista eduista, kuten palkintoöistä ja muusta mukavasta.

6. Taattu korotus PLATINUM-jäsenille – jos huoneita on vapaina varauksen teon yhteydessä

PLATINUM-jäsenenä saat taatun maksuttoman korotuksen seuraavaan huonekategoriaan, aivan kuten aiemmin. Uudistuksena tämä etu on voimassa vain, jos ylemmässä huonekategoriassa on vapaita huoneita silloin, kun varauksesi rekisteröidään varausjärjestelmään.

Lue lisää edusta täältä

7. Maksutonta paidanpesua koskeva etu poistuu

Maksutonta paidanpesua koskeva etu PLATINUM-jäsenillemme poistuu, sillä tietyissä hotelleissa sen toteuttaminen on ollut vaikeaa. Lisäksi vain harvat jäsenet ovat hyödyntäneet tämän edun.

Liity jäseneksi tänään

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.