ValikkoSulje

Problems with booking rooms and logging in

We are currently experiencing technical issues with logging in and booking rooms. We are working hard to solve the problem as quickly as possible. Please see choicehotels.com to book a room in the meantime.

Uutta, fiksua & kaunista

Quality Airport Hotel Gardermoen on avattu uudelleen uudessa ja suurenmoisessa asussa!

Nyt avaa Quality Airport Hotel™ Gardermoen jälleen ovensa vuoden kunnostuksen ja laajentamisen jälkeen. Toiminnallinen ja huippumoderni kokoushotelli on tullut vielä suuremmaksi ja se on uusittu aivan uuteen pohjoismaiseen asuun 455 hienolla hotellihuoneellaan, huippumoderneilla kokoustiloilla, ravintolalla ja baarilla.

Atrium uudessa ja parannetussa Quality Airport Hotel Gardermoenissa.
Atrium uudessa ja parannetussa Quality Airport Hotel Gardermoenissa.

Quality Hotelin uusi lippulaiva

Helmikuussa 2017 aloitettiin hotellin Quality Airport Hotel Gardermoen täydellinen peruskorjaus- ja laajennustyö ja nyt vuoden kuluttua siitä, on Quality Hotelin lippulaiva lentokentän Oslo Lufthavn vieressä avannut jälleen ovensa vieraille täytekakkutarjoilun ja hienojen vierailujen merkeissä. Hotellia on laajennettu 7000 neliömetrillä ja siihen kuuluu 455 huonetta, suuri ja valoisa aula-alue, huippumodernit kokoustilat, à la carte -ravintola Brasserie X, kahvibaari ja nykyaikainen kuntosali − kaikki samassa kerroksessa!

Quality Airport Hotel Gardermoenin hotellinjohtaja. Valokuva: Jonas Berglund

– Tämän laajennuksen jälkeen on hotellista Quality Airport Hotel Gardermoen tullut lippulaiva yhdelle Pohjoismaiden suurimmista ketjuista, Quality Hotel. Siitä olemme erittäin ylpeitä! Kaikki tilat ovat samassa kerroksessa, minkä ansiosta voimme tarjota uutta logistiikkaa ja uskomattoman tehokkaan laatutuotteen vieraillemme. Kunnostuksen aikana olemme inspiroituneet sijainnistamme, jossa on Norjan luonto aivan oven ulkopuolella − ja muu maailma vain muutaman minuutin päässä, sanoo Anne Margrethe Tveit, Quality Airport Hotel Gardermoenin hotellinjohtaja.

Sisustus on saanut inspiraatiota luonnosta ja Pohjoismaista

Hiljattain avatun hotellin sisustuksen inspiraatio on peräisin luonnosta ja Pohjoismaista, jossa rauhallisiin ja tummiin pintoihin yhdistyy yksityiskohtia luonnollisesta puusta ja vihreistä alueista. Samalla olemme huolehtineet siitä, että siihen on sisällytetty elementtejä, jotka vaikuttavat kansainvälisiltä, kun hotellihuoneita, ravintolaa ja hotellin baaria, ‘Granbar’, on sisustettu.

Vihreää ja hienoa uudessa ravintolassa Quality Airport Hotel Gardermoen -hotellissa. Valokuva: Jonas Berglund

Aamiainen, johon sisältyy useita ekologisia vaihtoehtoja, tarjoillaan hotellin ravintolassa. Valokuva: Jonas Berglund

Kaikki hotellin tilat sijaitsevat samassa kerroksessa! Valokuva: Jonas Berglund


Quality Hotel™ on osa Nordic Choice Hotelsia ja yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliketjuista yli 60 kokous- ja perhehotellillaan ympäri Norjaa, Ruotsia ja Tanskaa. Kaikki hotellit ovat sertifioituja kestävyysstandardin ISO 14001 mukaan.

Katso kaikki hotellimme Oslossa ja varaa seuraava vierailusi

Atrium uudessa ja parannetussa Quality Airport Hotel Gardermoenissa.

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Gardermoen:

  • Huoneiden lukumäärä: 455
  • Kokoukset: 25 joustavaa kokoushuonetta / 500 m2 näyttelytilaa / 700 m2 kongressisali
  • Ravintola ja baarit: A la carte -ravintola, jossa on Brasserie X (Quality Hotel -ketjun signatuuri-konsepti), GranBar (baari) shuffleboardilla
  • Tilat: Kuntosali sisällä
  • Pysäköinti: 300 pysäköintipaikkaa
  • Arkkitehti: Scenario
  • Laajennus- ja kunnostustyöt on tehty yhdessä vuokraisännän, KLP Eiendomin, kanssa.

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Onnistui

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!