ValikkoSulje
Uutta, fiksua & kaunista

Tämä on Pohjois-Euroopan paras hotelli

Condé Nast Traveler – maailman suurin matkailulehti – on nimennyt parhaat hotellit, ja meidän hotellimme Amerikalinjen nimettiin Pohjois-Euroopan parhaaksi hotelliksi. Eikä siinä kaikki, 3 muuta hotelleistamme loistavat myös listalla. Katso, mitkä!

hotelroom-amerikalinjen-bed-details
Mitä sanoisit itsesi hemmottelusta yöpymisellä – tai kahdella, täällä?

Arvostettu matkailulehti Condé Nast Traveler tekee joka vuosi hotellitutkimuksen löytääkseen "parhaat parhaista matkailun liittyen". Maailmanlaajuisesti yli 600 000 henkilöä on äänestänyt hotellisuosikkejaan, ja listan huipulta löytyy Amerikalinjen! Eikä siinä kaikki – vielä 3 muutakin Nordic Hotels & Resorts -hotelleistamme on mukana tämän vuoden voittajalistalla.

Pohjois-Euroopan suosikkihotelli

Amerikalinjen ei ole ainoastaan Pohjois-Euroopan paras hotelli, se on nimetty myös neljänneksi parhaaksi koko Euroopassa! Mikä suoritus, sanomme nyt, kun otetaan huomioon, että tämä upea boutique-hotelli on ollut avoinna vasta tämän vuoden maaliskuusta lähtien. amerikalinjen-room-bathroom

Amerikalinjen on kerännyt vanhan ja uuden Oslon parhaat puolet. Vuodelta 1919 peräisin olevasta historiallisesta rakennuksesta löytyy 122 eleganttia hotellihuonetta ja sviittiä, Atlas Brasserie & Café, ympärivuotinen puutarha Haven, New Yorkin inspiroima jazzklubi Gustav ja cocktailbaari Pier 42 sekä useita moderneja mukavuuksia.

Amerikalinjen: Atlas Brasserie & Cafe and HavenOlet sitten hotellin vieras tai et, olet tervetullut Atlas Brasserie & Café -ravintolaan, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista ihastuttavassa ympäristössä – ja viikonloppuisin brunssia ihanien jazz-sävelien soidessa.

Amerikalinjen: hotel room and living room side by side

Koe sinäkin Amerikalinjen! Varaa huone parhaaseen hintaan osoitteesta choice.fi, täältä!


Tutustu muihin hotelleihimme, jotka ovat Pohjois-Euroopan parhaiden hotellien listalla:

SKT. PETRI

Kööpenhamina, Tanska Äänestetty sijalle #3 Pohjois-Euroopassa ja sijalle #1 Tanskassa.

Ainutlaatuinen designhotelli SKT. PETRI voi ylpeillä keskeisellä sijainnillaan, eksklusiivisilla hotellihuoneillaan ja nyt sillä, että se on Tanskan paras hotelli – Condé Nast -lehden lukijoiden mukaan. Kaksi ravintolaa, baari ja nykyaikainen kokousosasto tekevät SKT. PETRI -hotellista ihanteellisen lähtökohdan Tanskan pääkaupungin kokemiseen.

skt-petri-hotel-room-bed-breakfast Breakfast in bed hotellissa SKT. PETRI.

SKT. PETRI: Seating area

At Six

Tukholma, Ruotsi. Äänestetty sijalle #8 Pohjois-Euroopassa ja sijalle #2 Ruotsissa.

At Six on urbaani helmi keskellä Tukholman uuttaa keskustaa. Hotellin 343 huoneessa voit kokea eksklusiivisia yksityiskohtia ja mukavuutta. Eikä sitä tee huonommaksi fantastinen näkymä Brunkebergstorgille. Hotelli on täynnä nykytaidetta ja nykyaikaista ruotsalaista muotoilua. Haluatko hotellikokemuksen, joka poikkeaa tavallisesta? Koe todellista ylellisyyttä varaamalla yö The Masterpiece Suitessa!

Hotel-At-six-room-lobby-collageAt Six on täynnä nykytaidetta ja nykyaikaista ruotsalaista muotoilua.

Hotel-At-six-deluxe-roomNauti henkeäsalpaavasta näkymästä Tukholmaan huoneestasi At Six -hotellissa

Lue lisää ja varaa majoituksesi At Six -hotellissa.

THE THIEF

Oslo, Norja. Äänestetty sijalle #15 Pohjois-Euroopassa ja mainittu listalla viitenä peräkkäisenä vuonna.

THE THIEF lupaa kohdella rocktähtiä vieraina ja vieraita rocktähtinä, ja se on ehkä yksi syy siihen, että hotellista on tullut säännöllinen vieras Conde Nastin voittajalistoilla. Maailmanluokan palvelu, ruokabaari, kylpylä ja Oslon paras kattoterassi. Jos et ole vielä kirjautunut sisään THE THIEF -hotelliin ja kokenut hotellia, niin on korkea aika tehdä se.

facade-the-thief THE THIEF -hotellissa on 114 huonetta ja sviittiä ja se sijaitsee Astrup Fearnley Museetin välittömässä läheisyydessä Tjuvholmenilla.

the-thief-chambre-separee-fru-k Mitä sanoisit Chambre Separee -pöydän varaamisesta THE THIEF -hotellin ravintolassa?

Varaa hotelliyösi THE THIEF -hotellista täältä.


Suunnitteletko vierailua Oslossa, Tukholmassa tai Kööpenhaminassa lähiaikoina? Koe se, minkä vuoksi vieraat ovat äänestäneet nämä helmet Pohjois-Euroopan parhaiden hotellien joukkoon, ja varaa suoraan osoitteesta choice.fi!

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset