ValikkoSulje
Uutta, fiksua & kaunista

Avaa ovi Nordic Choice Hotels -sovelluksella!

Oletko huomannut, että voit käyttää Nordic Choice Hotelsin sovellusta avataksesi hotellihuoneesi oven? Kyllä, se on aivan totta. Voit aktivoida hissin ja avata oven hotellihuoneeseesi helposti matkapuhelinta käyttäen. Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia fyysisistä avainkorteista, jotka helposti katoavat, ja joiden magneettinauhalla on taipumus tuhoutua. Kaikki mitä tarvitset, on matkapuhelimesi. Mobile Keys -toiminnolla, jonka löydät Nordic Choice Hotelsin sovelluksesta, voit maksaa vierailusi, kirjautua sisään, aktivoida hissin, avata hotellihuoneesi oven, lukea digitaalisia sanomalehtiä, kirjautua ulos ja paljon muuta. Helppoa, kätevää ja turvallista!

Nordic Choice Hotels app and a coffee

Nordic Choice Hotels -sovellus ei auta sinua pelkästään avaamaan ovia, vaan sen avulla voit myös varata hotellihuoneen ennätysajassa, maksaa, kirjautua sisään hotelliin sekä ulos hotellista, minkä lisäksi sinulla on sovelluksen avulla täysi hallinta bonuspisteistäsi ja varauksistasi. Halutessasi ottaa yhteyttä hotelliin, josta olet varannut huoneen, löydät yhteystiedot nopeasti varauksestasi sovelluksessa. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit keskustella vastaanoton kanssa, lukea digitaalisia sanomalehtiä sekä saada helposti tietoa kaikesta, mikä koskee hotellivierailuasi.

Mobile keys on tällä hetkellä saatavana seuraavissa hotelleissa:

Suomi

Clarion Hotel® HelsinkiClarion Hotel® Aviapolis

Norja:

Comfort Hotel® RunwayQuality Hotel™ Grand KongsbergComfort Hotel® Bergen Airport  – Clarion Hotel® & Congress Oslo AirportClarion Hotel® StavangerClarion Hotel® TyholmenClarion Hotel® AirClarion Collection® Hotel Grand BodøClarion Collection® Hotel ArcticusClarion Hotel® The HubComfort Hotel® PorsgrunnClarion Hotel® OsloAmerikalinjenClarion Hotel® EnergyQuality Hotel™ ResidenceQuality Hotel™ TønsbergQuality Hotel™ River Station.

Ruotsi:

Quality Hotel™ FriendsQuality Hotel™ GlobeClarion Hotel® SignClarion Hotel® StockholmClarion Hotel® AmarantenHoboComfort Hotel® Västerås – Quality Hotel™ Royal CornerQuality Hotel™ The BoxClarion Collection® Hotel FregattenClarion Collection® Hotel CardinalClarion Collection® Hotel VictoriaClarion Hotel® Grand ÖstersundClarion Grand Hotel® HelsingborgClarion Collection® Hotel Bolinder MunktellClarion Collection® Hotel PostComfort Hotel® KistaClarion Hotel® WinnClarion Collection® Hotel TemperanceClarion Hotel® WisbyQuality Hotel™ The MillComfort Hotel® Arlanda AirportClarion Collection® Hotel Wellington.

Tanska

Villa Copenhagen

Teknologia työkaluna parempaa hotellivierailua varten

Matkapuhelinavainten ja -sisäänkirjautumisen ansiosta hotelli voi käyttää enemmän aikaa vieraisiinsa. Samalla henkilökunnalla säästyy enemmän aikaa heille, jotka haluavat kirjautua sisään henkilökohtaisesti, mikä lyhentää puolestaan jonotusaikoja. Vastaanottovirkailija voi nostaa katseensa tietokoneen näytöltä ja kertoa, mitä matkakohteessa tapahtuu, tehdä pöytävarauksia ravintoloihin, tarjoilla kupin kahvia ja muuten vain huolehtia vieraista. Useita älykkäitä toimintoja ja uusia kieliversioita on odotettavissa.

Maailmanennätys, kun Mobile Keys avasi yli 2000 hotelliovea

Sadat tuhannet hotellivieraat ovat ladanneet Nordic Choice Hotelsin sovelluksen ja se on nykyisin kaikkein käytetyin, useilla toiminnoilla varustettu hotellisovellus. Hotellivieraiden toiveena on jo pitkään ollut se, että matkapuhelinta voitaisiin käyttää avaimena, ja Nordic Choice Hotelsin Talvikongressin aikana tammikuussa 2018 tehtiin uusi maailmanennätys, kun 2000 tyytyväistä hotellivierasta ottivat käyttöön matkapuhelinavaimet Nordic Choice Hotels -hotelleissa Tukholmassa. ASSA ABLOY on kehittänyt matkapuhelinavain-ratkaisun, joka perustuu Seos®-alustaan varmistaakseen, että turvallisuus on mahdollisimman korkealla tasolla.

Lataa sovellus ja saat yksinkertaisemman hotellikokemuksen. Odotamme innolla tapaamista kanssasi hotelleissamme ja sovelluksessamme!


Kaikesta tulee helpompaa Nordic Choice Hotels -sovelluksen avulla. Oletko ladannut sen?

Tästä voit ladata sovelluksen iPhoneen

Tästä voit data sovelluksen Androidiin

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.