ValikkoSulje
Uutta, fiksua & kaunista

Hotelliylellisyyttä joka päivä – nyt voit tilata hotellipalveluja

Jonkin aikaa sitten esitimme itsellemme kysymyksen: kuinka voimme luoda hotellitaikuutta vieraillemme joka päivä? Myös niinä päivinä, jolloin he eivät asu hotelleissamme? Näin syntyivät ensimmäiset ideat, joista tuli lopulta projekti “Hotellitunne”. Lue lisää testipilotista, joka on juuri käynnissä Tukholmassa, ja siitä, kuinka voit pian tuntea itsesi sisäänkirjautuneeksi hotelliin – joka päivä!

Hotel feeling - Swedish

Kuvittele, että ryömit vastamankeloitujen lakanoiden väliin lämpimässä ja viihtyisässä huoneessa, jossa kaikki yksityiskohdat tuntuvat aivan oikeilta. Että astut hohtavan puhtaaseen kylpyhuoneeseen, jossa on täydellisesti taitetut, valkoiset pyyhkeet kylpyammeen reunalla. Kuvittele, että saat suihkun jälkeen käyttää eksklusiivisia ja hyväntuoksuisia tuotteita, pukea yllesi pehmeän kylpytakin tietäen, että reilu ja maukas aamiaisbuffet odottaa sinua. Voitko tuntea sen? Sen ihanan hotellitunteen?

Kuvittele nyt, että tämä on arkeasi. Ilman, että sinun tarvitsee liikauttaa sormeasikaan. Tuntuuko se hyvältä? Hienoa, sillä siitä saattaa pian tulla todellisuutta sinulle.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/KdoyO2F4Aj4

Testipilotti Tukholmassa

Tällä hetkellä testataan palvelua, jossa Nordic Choice Club -jäsenemme, jotka asuvat Kungsholmenilla Tukholmassa, tilaavat hotellipalveluja kotiinsa. He voivat saada kaiken siivouksesta untuvaisiin peittoihin ja tyynyihin, ylellisiin kylpyhuonetuotteisiin ja hotelliaamiaisiin lähellä sijaitsevissa hotelleissa. Ne hotellikokemukset, joita ei voi saada kotona, on sen sijaan mahdollista kokea paikan päällä. Aamiaiskupongit, pääsy kuntosalille ja alennuksia ravintolavierailuista tulevat myös olemaan osa tiettyjä paketteja.

On selvää, että palvelua kokeilleet henkilöt pitävät konseptista.

Tämä on palvelu, jota olemme odottaneet kauan ja rakastamme sitä! Ihanan hotellitunteen saaminen myös kotiin on fantastista ja näemme palvelulla paljon mahdollisuuksia tulevaisuudessa, sanoo jäsen Andrea Dorg.

bathroom-suite-clarion-hotel-stockholm

Palvelut, joita juuri nyt testataan Kungsholmenilla keskipisteenään Clarion Hotel Amaranten, ovat olleet uskomattoman suosittuja:

Olemme olleet varovaisia tämän kertomisessa, koska kyseessä on vain testijakso, mutta viidakkorumpu on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä. Paikat, joita olemme voineet tarjota nyt aluksi, täyttyivät nopeasti ja jonotuslista on pitkä. Tämä on ollut menestys ensimmäisestä päivästä lähtien ja toivon, että pystymme pian jatkamaan sitä laajemmassa mittakaavassa, sanoo Ulf Cato, Clarion Hotel Amarantenin toimitusjohtaja.

Ajatuksena on pystyä tulevaisuudessa laajentamaan palveluja ruoka- ja vaatetoimituksiin, pesuun, silitykseen ynnä muuhun. Kaiken tarkoituksena on helpottaa Nordic Choice Club -jäsenten elämää, antaa heille vielä lisää etuja ja tietenkin voida tarjota vieraillemme mahdollisuuden ottaa ylellisen hotellitunteen mukaansa kotiin. Projektilla on myös selkeä tavoite auttaa pienentämään ekologista jalanjälkeä:

Tämä on tietenkin uskomattoman mukavaa vieraillemme, jotka saavat ylellisemmän ja mukavamman arkipäivän hintaan, johon kaikilla on varaa, mutta näemme myös, että tämä tulee auttamaan ihmisiä elämään kestävämpää elämää. Koordinoitujen kuljetusten, ympäristötietoisten ruoan ja tuotteiden toimittajien kautta ja lisäksi sillä, että tarjoamme ruokaa hotellien ravintoloista, emme vähennä ainoastaan päästöjä, vaan myös ruokahävikkiä. Vieraat voivat lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna nukkua hyvällä omallatunnolla, sanoo Christian Lundén director of Future Business hotelliketjussa Nordic Choice Hotels.

Welcome home - Hotell feeling

Entä tästä eteenpäin?

He, jotka toimivat testipilotteina, tilaavat palvelun sovelluksen kautta. Sovellus on kehitetty erityisesti juuri tähän tarkoitukseen ja sen on luonut startup-yritys L2GO. Testipilotin jälkeen projekti arvioidaan, jotta nähdään, onko se jotakin, jota voidaan tarjota useammille vieraille ja jäsenille tulevaisuudessa!

Yhteystiedot lisätietoja varten:

Christian Lundén, Director of Future Business, +46706668292

Ulf Cato, VD Clarion Hotel Amaranten, +46 76 724 56 80.

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Onnistui

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!