ValikkoSulje
Uutta, fiksua & kaunista

3 vinkkiä tuleville hotellivieraille

Tech geek? Tai oletko vain kiinnostunut kätevämmästä, nopeammasta ja turvallisemmasta hotellivierailusta? Olipa vastauksesi kysymykseen mikä tahansa, tarjoamme sinulle nyt 3 vinkkiä seuraavaan tech-kokemukseesi. Anteeksi, siis seuraavaan HOTELLIkokemukseesi.

1. Apple Pay

Tarjolla on nyt helppo, turvallinen ja yksityisyyden suojaa varjeleva tapa maksaa hotellihuoneet, ravintolalaskut ja muut kulut! Tutustu Apple Pay -palveluun, joka on mullistamassa mobiilimaksamista ja jonka otimme juuri käyttöön Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa. Kun vierailet yhdessä 190:stä hotellistamme, voit helposti suorittaa maksusi iPhonesi avulla – asettamalla puhelimen lähelle lukijaa ja pitämällä samanaikaisesti sormeasi Touch ID:n päällä. Voit myös vaihtoehtoisesti tehdä saman Apple Watch -kellollasi ja tuplaklikata kellon sivussa sijaitsevaa painiketta.

2. Lukitse hotellihuoneesi Mobile Keyn avulla

Tiesitkö, että voit avata hotellihuoneesi oven pelkän puhelimesi avulla? Kyllä, tämä pitää itse asiassa paikkansa. Nyt sinun ei enää tarvitse pitää huolta avainkorteistasi, joiden magneettiraidat ovat usein melko ongelmallisia. Nordic Choice Hotels -sovelluksesta löytyvän Mobile Keys -toiminnon avulla voit avata hotellihuoneesi oven puhelimellasi. Helppoa. Toistaiseksi tarjolla ainoastaan valikoiduissa hotelleissa Pohjoismaissa.

3. Varaa seuraava hotellivierailusi sovelluksessamme

Nordic Choice Hotels -sovellus ei ainoastaan auta sinua avaamaan ovia. Sen avulla voit myös varata hotellihuoneita uskomattoman nopeasti, pitää silmällä palkintopistesaldoasi sekä hallita varauksiasi. Tietyissä hotelleissa voit jopa kirjautua sisään tai ulos suoraan sovelluksessa. Ja jos sinun tarvitsee ottaa yhteyttä varaamaasi hotelliin, löydät hotellin yhteystiedot nopeasti sovelluksesta.

Voit lisäksi maksaa Apple Pay -palvelun avulla Nordic Choice -sovelluksessa, jonka voit ladata iPhoneesi tai iPadiisi. Valitse vain maksutavaksi “Apple Pay” sovellusta käyttäessäsi, aseta sormesi iPhonesi tai iPadisi Touch ID:n päälle ja voilà!


Kaikki on helpompaa Nordic Choice Hotels -sovelluksen kera. Olethan sinä jo ladannut omasi?

Täältä voit ladata sovelluksen iPhonelle

Täältä voit ladata sovelluksen Androidille

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.