Siirry sisältöön
Hotellit & matkakohteetKokoukset ja kongressit
Ruoka ja juoma

Sandnesin 5 parasta ravintolaa mihin tahansa tilanteeseen

Sandnes – Rogalandin läänin kaupunki, joka on niin paljon enemmän kuin vain Stavangerin pikkusisko! Täältä löydät maailmanluokan mereneläviä, täyttävää kotiruokaa ja paljon, paljon muuta luonnonkauniissa ympäristössä Vågenissa.

Välttämättömyys vai totuus hyönteispurilaisista ravintolassa Hekkan

iStock-Cheeseburger-and-fries-stone-plateHekkan sopii erinomaisesti lihansyöjille, kasvissyöjille ja seikkailunhaluisille!

Hekkan burger on legendaarinen hampurilaisravintola Sandnesissa, ja se on tunnettu ihanan mehukkaista hampurilaisistaan. Täältä kaikki lihansyöjät löytävät jotain nautittavaa, mutta tietenkin heillä on tarjolla myös oikein herkullinen kasvispurilainen!

Hekkan-ravintolassa ruoka valmistetaan aivan alusta alkaen – tarkoitamme kaikkea, lihan jauhamisesta ranskalaisten perunoiden paloittelemiseen. Valitse eri vaihtoehdoista, kuten klassinen juustohampurilainen, Low Carb, jossa hampurilainen on kääritty salaattiin leivän sijaan, eikä vähiten heinäsirkkahampurilainen Cricket! Haasta ystäväsi Hekkan-ravintolassa – kuka uskaltaa tilata Cricket-hampurilaisen?

Psst! Quality Hotel™ Residence sijaitsee naapurirakennuksessa – mukava tietää, kun tarvitset kodikkaan paikan nukkumiseen Hekkan-ravintolassa nautittujen hampurilaisten ja oluen jälkeen!

 • Keittiö: eurooppalainen/amerikkalainen
 • Sopii: perheille/After Workiin/ystäväporukoille
 • Hintataso: alhainen/keskitaso

Viehättävää romantiikkaa ravintolassa Sandnes Brygge

restaurant-sandnes-brygge

Kun haluat viedä valittusi romanttisille, mutta epämuodollisille treffeille Sandnesissa, meillä on kuuma vinkki. Sandnes brygge sijaitsee Vågenin sydämessä kauniilla näköalalla veden yli, mikä saa rakkauden taatusti kukoistamaan. Tilat ovat uskomattoman viehättävät eklektisellä ja vintage-tyylisellä ilmapiirillään. Sandnes Brygge -ravintolassa saat makuihin keskittynyttä, koreilematonta ruokaa. Täällä voit syödä muun muassa herkullisia ja paikallisesti kalastettuja mereneläviä – yksi Sandesin alueen erikoisuuksista.

Sandnes Brygge tarjoilee muuntelematonta, mutta maukasta ruokaa. Ruoan lähtökohtana ovat paikalliset raaka-aineet ja meren tarjoama ruokakomero. Tarjonta vaihtelee luonnon mukaan. Leipää lukuun ottamatta kaikki ruoka valmistetaan alusta alkaen paikan päällä eivätkä kokit kulje oikoteitä hyvän maun saavuttamiseksi! - Ingunn Kvernstuen, Sandnes Brygge.

Sandnes Brygge voi myös ylpeillä kesäisin aivan uskomattoman kauniilla ulkoterassillaan. Yllätä rakkaasi budjettiystävällisellä hotelliviikonlopulla Sandnesissa ja kokeile herkullista ruokaa Sandnes Brygge -ravintolassa – et tule pettymään!

 • Keittiö: pohjoismainen
 • Sopii: pareille/ pienemmille ryhmille
 • Hintataso: keskitaso

Norjalaista lohturuokaa ravintolassa Lura turistheim

iStock-raspeballer-komleKomler on norjalainen syksyn klassikko, jolla on syvät juuret Rogalandissa

Keskeiseltä paikalta Lurassa, kaupunginosassa, joka on Sandnesin keskustasta pohjoiseen, löytyy Lura Turistheim. Täällä tarjoillaan herkullista kotiruokaa, joka sekä täyttää että lämmittää! Tämä paikka on ihanteellinen päivällisen nauttimiseen koko perheen kesken ja se sopii sekä perheen vanhimmille että nuorimmille, kuten myös halutessasi esitellä ulkomailla asuville kollegoille perinteistä norjalaista ruokaa. Kukapa sanoisi ei kiitos lihapyöryköille ruskealla kastikkeella ja perunoilla, vai kuinka?

Täällä voit maistaa myös Rogalandin omaa ruokalajia, komlea. Lura Turistheim -ravintolassa on valmistettu kotiruokaa ja perinteistä ruokaa vuodesta 1949 lähtien!

 • Keittiö: norjalainen/kotiruoka
 • Sopii: perheille/suuremmille ja pienemmille ryhmille
 • Hintataso: alhainen/keskitaso

Ranskalaisia ruokalajeja pohjoismaisella twistillä ravintolassa Brasserie X

EDITRestaurant BrasserieX table Quality Hotel PondBrasserie X sijaitsee matkailijan kannalta ihanteellisella paikalla hotellissa Quality Hotel™ Pond

Tunnelmallinen ravintola Brasserie X löytyy hotellista Quality Hotel™ Pond aivan Solan lentokentän läheltä. Täällä kohtaavat ranskalaiset brasserie-perinteet ja new nordic cuisine hyvin suunnitelluissa ruokalajeissa, lähialueiden raaka-aineilla ja jännittävillä makuprofiileilla valmistettuina. Menu on kauteen perustuva, joten sinulle tarjoillaan parasta, mitä Norjalla on tarjottavanaan, riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta vierailet brasserie-ravintolassa. Ja kuule – heillä on tietenkin myös suosittuja lapsiystävällisiä vaihtoehtoja!

Brasserie X on ihanteellinen vaihtoehto, kun tarvitset hyvän aterian laskeuduttuasi juuri Solan lentokentälle tai pitkän hotellissa vietetyn kokouspäivän jälkeen.

 • Keittiö: ranskalainen/pohjoismainen
 • Sopii: ryhmille/perheille/After Workiin
 • Hintataso: keskitaso

Pidä tauko ravintolassa Gamlaværket Gjæstgiveri og Tracteringssted

STOCK-lambchops-on plate-food-meat Kunnollista norjalaista ruokaa löydät Gamlaværket Gjæstgiveri -ravintolasta!

Gamlaværket sijaitsee uskomattoman kauniissa, vanhassa majatalossa vuodelta 1783, aivan Sandnesin keskustassa. Täältä löydät aivan fantastisen ravintolan, jossa on omaperäinen, rauhallinen ja historiallinen ilmapiiri. Voit valita kaikkea mahdollista perinteisestä, norjalaisesta ruoasta juustolautaseen, ja kaikki ateriat valmistetaan rakkaudella ja ylpeydellä. Gamlaværket-ravintolassa voit istua ja nauttia, tämä ei ole mikään «sisään-ja-ulos»-paikka.

 • Keittiö: norjalainen/skandinaavinen/eurooppalainen
 • Sopii: perheille/ suuremmille ja pienemmille ryhmille
 • Hintataso: keskitaso/korkea

Lue lisää!