ValikkoSulje

Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

Ruoka ja juoma

Vangitse aurinko kattoterasseilla ja ulkoravintoloissa Tukholmassa

Aurinko on ensisäteillään tarjonnut lämmittävän kevään tunnun Tukholman ylle, ja mikä olisikaan parempaa kuin toivottaa kevät ja kesä tervetulleiksi jollakin virkistävällä? Tee se yhdessä ystävien kanssa Tukholman parhailla kattoterasseilla ja ulkoravintoloissa! Annamme sinulle vinkkejä Ruotsin pääkaupungin tarjonnasta – siellä on useita ihania vaihtoehtoja!

mosebacke-view-people-lights.jpg
Maaginen näköala Tukholmaan! Valokuva: Mats Frödin.

TAK  – panoraamanäköala kaupunkiin

Brunkebergstorg 4 (metroasema: T-Centralen tai Kungsträdgården)

Ei ole mikään uutinen, että ravintola TAK, joka sijaitsee hotellissa At Six Brunkebergstorgilla, Sergels Torgin ja Hamngatanin naapurissa, tarjoaa makusensaatioita, jotka saavat makunystyrät tekemään spagaatin ja alan asiantuntijat riemuitsemaan. Mutta ravintolassa TAK maagista ei ole ainoastaan ruoka, vaan myös näköala kattoravintolasta on tavanomaisesta poikkeava. Siellä on mukava tunnelma ja hyvä musiikki yhdistettynä virkistäviin juomiin ja lyömättömään näköalaan, minkä ansiosta TAK tarjoaa jotakin KAIKILLE aisteille! Tule tänne after workiin työtovereiden kanssa tai kerää ystävät kokoon – puhukaa kilpaa, syökää ja juokaa hyvin sekä nauttikaa toistenne seurasta!

Anna makunystyröiden riemuita päivällisellä lyömättömällä näköalalla!

Katsele Tukholman kattoja jopa Gröna Lundiin asti.

Mosebacketerrassen – maksimaalista charmia Söderin harjuilla

Mosebacke Torg 1 (metroasema: Slussen)

Jos haluat saada ainutlaatuisen ja henkeäsalpaavan näköalan Tukholmaan, on tämä juuri oikea paikka sinulle. Södra Teatern on Tukholman vanhin avoinna oleva teatteritalo, joka sijaitsee Södermalmin sydämessä. Täällä tarjotaan konsertteja, viihdettä sekä ruokaa ja juomaa. Kun aurinko pilkistää esiin, Mosebacketerrassen on tukholmalaisille suosituin valinta, sillä sinne ovat jo useammat sukupolvet menneet nauttimaan näköalasta, musiikista, tanssista, ruoasta ja juomasta.

Maaginen näköala Tukholmaan! Valokuva: Mats Frödin.

Mosebacketerrassen on supersuosittu kesäisin. Valokuva: Mats Frödin.

Monet tunnetut artistit ovat vuosien saatossa seisseet näyttämöllä. Valokuva: Mats Frödin.

Hallwylska Palatset -baari – Tukholman kaunein sisäpiha

Hamngatan 4 (metroasema): Östermalms torg tai Kungsträdgården)

Toukokuussa 2015 Hallwylska avasi ensimmäistä kertaa porttinsa Tukholman ehkä kauneimmalle sisäpihalle. Avaamisestaan lähtien ravintola on kehittynyt ja siitä on tullut yksi pidetyimmistä kohteista Tukholman ravintolamaisemassa. Täällä voit nauttia maistuvista päivällisistä ja kohottaa maljan hyvässä seurassa. Sisäpiha tarjoaa oikein ihanan ja hieman hälisevän tunnelman hyvällä musiikillaan ja se on suosittu paikka, jossa sekä pidetään after works -kokoontumisia työtovereiden kanssa että oleskellaan kaveriporukassa.

Urban Deli Takpark – rentoa oleskelua kattoterassilla, jossa on puistoilmapiiri

Sveavägen 44 (metroasema): Hötorget tai T-centralen)

Urban Deli -ravintolassa Sveavägenillä on suuri kattoterassi, jossa on 360 asteen näköala Tukholman keskustan katoille. Täällä saat tunteen, että olet leikkisässä puutarhassa, jossa on vihreää kasvistoa ja suuret avoimet tilat. Täällä on myös ingla­sad paviljonki baareineen sekä yksinkertaisempia aterioita tarjolla Urban Deli -kauppahallissa. Täältä löydät kaksi baaria, jotka tarjoilevat virkistäviä juomia ja leikistä kiinnostuneet voivat myös lainata täältä pelejä ja aktiviteetteja. Ihanteellista oleskelua työtovereiden ja ystävien kanssa!

Kevään avajaiset Takparkissa Urban Delillä. Valokuva: Urban Deli.

Aurinkoinen kevätpäivä Takpark 360 -ravintolassa asteen näköalalla. Valokuva: Urban Deli.

Spa Bar hotellissa Clarion Sign – uima-altaassa oleskelua ja kuplivaa keskellä kaupunkia

Östra Järnvägsgatan 35 (metroasema): T-centralen)

  1. kerroksessa  Clarion Hotel Sign -hotellissa sijaitsee keidas nimeltään Selma City Spa, joka murtaa vilkkautta keskustan ytimessä Centralstationen-aseman vieressä. Tämä on paikka romantiikalle, polttareille, laatuajalle tai omalle ajalle ja täällä rentoutuminen ja elämästä nauttiminen ovat keskipisteessä, puhumattakaan ainutlaatuisesta näköalasta Tukholman kattojen yli. Kylpylän vierestä löydät hotellin Rooftop Bar -baarin, joka tarjoilee virkistäviä juomia vuoden lämpiminä kuukausina. Älä ohita tätä ihanaa yhdistelmää, johon kuuluu rentouttava kylpylä, uima-allasuinti sekä hyvät juomat!

Kohota malja kuplivaa kattouima-altaalla.

Oleskele samppanjabaarissa ja nauti näköalasta!

Takbasseng på Clarion Hotel SignPidä polttarit tai syntymäpäiväjuhlat täällä!

Slakthuset – suosittu klubi, jossa on valtava kattobaari

Slakthusgatan 6 (metroasema: Globen)

Söderin eteläpuolella on suuri Slakthus-alue, joka avattiin vuonna 1912 ja joka on myös tällä hetkellä suuressa kehitysvaiheessa. Alueella sijaitsee suosittu yökerho, Slakthuset, joka avasi kesällä 2015 huikean 600 neliömetriä suuren kattobaarinsa, josta tuli heti suosittu menestys! Sijainnillaan Globenin vieressä ja näköalallaan Södermalmille sen suosio ei hämmästytä meitä. Täällä järjestetään usein tapahtumia ja juhlia, joissa on parhaat palat elektronisen musiikin alueelta.

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Onnistui

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!