ValikkoSulje
Ruoka ja juoma

Suuri joulupöytäopas: 19 joulupöytää Pohjoismaissa

Joulupöytäkausi on pian edessä ja valittavanasi on melkeinpä LIIAN monta paikkaa. Olemme ottaneet selvää ja keränneet paljon hyödyllistä joulupöytätietoa auttaaksemme sinua valitsemaan juuri sen oikean joulupöydän. Pohjoismaiden parhaat joulupöydät löydät tästä! Riippumatta siitä, aiotko järjestää joulupöydän yrityksen työntekijöille vai aiotko tarjota rakkaallesi viihtyisän illan, meiltä löydät juuri sinulle sopivan paikan!

Christmas Dinner

Joulupöydät Ruotsissa

Hotel C Stockholm – joulupöytä lautasella, jääbaarissa ja pienoisjoulumarkkinoiden kera tarjoiltuna

Tukholma, Vasaplan 4

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 26. marraskuuta – 20. joulukuuta 2019.

Keitä vieraanne ovat? 2 tai 200 hengen ryhmät, ei ole väliä. Kaikki ovat yhtä tervetulleita.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Takaamme ainutlaatuisen ja erilaisen ruokailukokemuksen, jossa on käytetty skandinaavisia raaka-aineita, ja jossa kokkimme ohjaa teidät koko joulupöydän läpi ilman, että teidän tarvitsee ajatella tai jonottaa. Ennen kuin istutte pöytään, voitte seurustella kiertelemällä pienillä joulumarkkinoillamme, jossa tunnelma kohoaa manteleita ja rusinoita sisältävän lämpimän glögin nauttimisen myötä. Tätä tulee arvostaneeksi, jos on päättänyt ennen joulupöytää vierailla ICEBAR-jääbaarissamme, joka on valmistettu kokonaan jäästä.

Varaa fantastinen joulupöytämme yöpymisen yhteydessä, tai mikset järjestäisi koko joulun luonamme? Olemme avoinna myös jouluaattona, jolloin näytämme Aku Ankan jouluohjelman (Kalle Ankas jul) elokuvateatterissamme. Tarjoamme monia klassikoita ja myös jonkin verran uutuuksia. Oletteko koskaan syöneet esimerkiksi kahvisilliä?

Pris? Alkaen 595 SEK/henkilö, sisältäen ALV:n.

Kuulostaako joulupöytä Hotel C Stockholm -hotellissa sinusta mielenkiintoiselta? Lue lisää tästä.

Hotel C Stockholm -hotellin IceBar


Clarion Hotel Amaranten – jälkiruokamagiaa, lihapullia ja mestarikokkeja

Tukholma, Kungsholmsgatan 31

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Joulupöytä tarjoillaan 25. marraskuuta – 19. joulukuuta

Keitä vieraanne ovat? Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita gastronomiasta.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Tap Room on hillitty cocktailbaari, jossa cocktailit virtaavat – kirjaimellisesti. Baari on Ruotsin ainoa, jossa tarjoillaan käsintehtyjä cocktaileja suoraan hanasta. Baarissa kohtaat taidetta, musiikkia ja sisustusta, joka henkiin nykyaikaista 60-lukua á la Mad Men. Täällä et syö jouluateriaa tavalliseen tapaan, vaan seurustelet kollegoiden ja ystävien joukossa kädessäsi joululautasemme, joka on täynnä herkkuja, kuten silliä, lohta, vuohenjuustoa ym. jazzin ja soulin sävelten soidessa. Tietenkin mukana on yksi ja toinenkin joululaulu.

Kuulostaako joulupöytä Clarion Hotel Amaranten -hotellissa sinulle sopivalta? Lue lisää tästä.


Clarion Hotel Stockholm – seurustelua, after workia ja eteläamerikkalaista tunnelmaa

Tukholma, Ringvägen 98

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Marraskuun lopusta joulukuun loppuun.

Keitä vieraanne ovat? Kaikki, jotka haluavat päästä joulutunnelmaan. Meille ei ole merkitystä sillä, oletteko yritys, lukupiiri vai joukko ystävyksiä – lihapullat, syltyn ja toffeen järjestämme joka tapauksessa. Ajalla 30.11. – 15.12. muutamme viikonloppubrunssimme lauantaisin ja sunnuntaisin joulupöydäksi. Koska meillä on paljon pöytiä ja suuret tilat, tilamme ovat ihanteelliset suurille perheille tai ystäväjoukoille.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Tarjoamme kaikkea mahdollista mahtavasta joulupöydästä alkaen jouluiseen seurusteluun after work -tunnelmalla. Tai miksei vaikkapa eteläamerikkalaisella tunnelmalla niille, jotka ovat jo kyllästyneet jouluun? Meiltä löydätte jotakin jokaiseen makuun. Jos syöt jouluaterian meillä, älä missaa slider-purilaisiamme, joissa on västerbottenilaista juoksevaa juustoa (slider on ihana minihampurilainen toim. huom.). Tietenkin tarjoilemme myös useita kasvisvaihtoehtoja.

Kiinnostaako päästä joulutunnelmaan hotellissa Clarion Hotel Stockholm? Lue lisää tästä.

*Yksi Clarion Hotel Stockholm -hotellin upeista baareista – miksette aloittaisi tai päättäisi iltaanne täällä? *


Clarion Hotel Sign – Klassinen jouluruoka kohtaa uusia, innovatiivisia ruokalajeja

Tukholma, Östra Järnvägsgatan 35

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Alkaen 1. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Sekä pienemmät että suuremmat ryhmät, yksityishenkilöt ja yritykset.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Tänä vuonna kokkimme ovat luoneet ilmiömäisiä makuelämyksiä ja koonneet ne neljään eri joulumenuun. Inspiraatio on haettu aina isoäidin vanhoista klassikoista uusiin, innovatiivisiin resepteihin asti ja saatavana on myös kokonaan vegaanisia viiden ruokalajin aterioita. Perinteiset ruokalajit, kuten suolasilli ja graavilohi, yhdistetään joulumakuihin aivan uusina versioina, mikä luo jännittävän joulukokemuksen.

Nauti tukeva ateria ystävien tai kollegojen kanssa ruokasalissamme tai pitäkää mahtavat juhlat suuressa juhlasalissamme, jonka tapahtumalistalle kuuluvat tanssi, live-musiikki ja muut tempaukset.

Haluatko maistella ruokia fantastisesta joulupöydästä Clarion Hotel Sign -hotellissa? Lue lisää tästä.


Juhli yritysjoulua vähän lähempänä joulupukkia Clarion Hotel Arlanda Airportissa!

Örebro, Kungsgatan 14

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 25. marraskuuta – 20. joulukuuta 2019. Tarjoamme myös joululautasen täydellisenä lounaana sekä vuoden uutuuden: jouluaamiaisen!

Keitä vieraanne ovat? Yli 100 hengen ryhmät voivat varata joulupöydän ajalla 25. marraskuuta – 20. joulukuuta. Alle 100 hengen ryhmille joulupöytä on varattavissa ajalla 16.–17. joulukuuta.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Kun haluatte viettää joulua kävelymatkan päässä lentoaseman porteilta, rautatieasemalta, lataustolpalta tai linja-autopysäkiltä. Hieman lähempänä tonttia, hieman lähempänä kotia. Joulukuusi on koristeltu, lasten joululahjat Yksinäinen joulukuusi -keräykseen ovat kuusen alla, joulumusiikki kuuluu kaikkialla ja ulkopuolella sataa lunta.

Riippumatta siitä, syöttekö jouluaamiaisen, joululautasen vai joulupäivällisen ja riippumatta siitä, onko teitä 30 vai 300, huolehdimme siitä, että saatte ihanan joulun yhdessä. Oma BEE SILLY -hunajasillimme (jossa on hunajaa omista mehiläispesistämme) on mukana buffetissamme ja ties vaikka siitä tulisi vuoden silli? Jos haluatte jotain erityistä joulunviettoonne, kuten joululahjojen jakoa, viihdettä tai tanssia joulukuusen ympärillä, meillä yhtä paljon ideoita kuin lahjoja säkissä.

Julbord på Clarion Hotel Arlanda Airport utanför StockholmÄlä missaa hotellin omaa BEE SILLY -hunajasilliä, jossa on hunajaa omista mehiläispesistämme!


Joulupöytä show’lla Världens snabbaste allsång® (suom. Maailman nopein yhteislaulu) Clarion Hotel Postissa

Göteborg, Drottningtorget 10

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 29. marraskuuta sekä 5. –7. ja 11. –14. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Enimmäkseen yritysasiakkaita, mutta yksityishenkilöt ovat vähintään yhtä tervetulleita joulupöytään.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Tänä vuonna tarjoamme menestysesityksen Världens snabbaste allsång® ja ylellisen joulupöydän, jossa buffetin kylmästä osasta vastaa suosittu VRÅ-ravintolamme.

Vill du smaka det fantastiska julbordet på Clarion Hotel Post? Läs mer och boka här.

Julbelysning på Clarion Hotel Post i GöteborgVarje jul pyntas fasaden på Clarion Hotel Post och lyser upp Drottningtorget, mitt i Göteborg.


Quality Hotel View – Joulupöytä Sandra Mastion allekirjoittamana

Malmö, Hyllie Stationstorg 29

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Joulupöytä voidaan varata marraskuun lopulta ja 20. joulukuuta 2019 asti.

Keitä vieraanne ovat? Toivotamme sekä suuret että pienet ryhmät tervetulleiksi mukavaan iltaan, johon kuuluu joulupöytä ja hyvä tunnelma.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Sandra Mastion sydän sykkii Malmölle ja vuonna 2015 hän otti kotiin voiton kilpailussa Sveriges Mästerkock (Ruotsin Mestarikokki). Intohimoisella rakkaudellaan ruokaan Sandra työskentelee vaikuttavien makujen ja runsaiden vihannesten parissa! Paikalliset kauden raaka-aineet perustanaan hän on yhdessä keittiömestarimme kanssa luonut houkuttelevan joulupöydän, johon kuuluvat joulun klassiset maut. Joulupöydässä on myös valikoima Sandran parhaita ja nautinnollisimpia joululuomuksia.

Låter Quality Hotel View som perfekta stället för er? Läs mer och boka här.

Hotellets stora eventsal

Aronsborgin kokoushotelli – suklaan ystävän unelma, ihanteellinen yrityksille

Bålsta, Helgövägen 7

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Perjantaisin 29. marraskuuta ja 6. joulukuuta sekä lauantaisin 30. marraskuuta ja 7. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Kaikki. Yksityiset ryhmät sekä kokous- ja yritysvieraat. Ja suklaan ystävät tietenkin.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Meillä on Pohjoismaiden paras jälkiruokapöytä – tuntemattoman, mutta luotettavan lähteen mukaan. Aronsborgin suklaakonvehdit ovat niin suosittuja, että vieraat ostavat niitä kotiin vietäviksi hotellivierailunsa jälkeen. Suklaan lisäksi tarjoillaan tietenkin ruokaa, klassisen ruotsalaisen joulupöydän muodossa. Toivotamme tervetulleiksi sekä pienet että suuret ryhmät! Toivotamme tervetulleeksi myös Gyttring-trion, joka viihdyttää live-musiikillaan. Gyttring on trio, joka soittaa perinteisiä irlantilaisia kansanlauluja, huumorilla höystettynä.

Oletko suklaanystävä? Siinä tapauksessa sinun on aika vierailla Aronsborgin kokoushotellissa!

Voit syödä muutakin kuin pelkkiä suklaakonvehteja. Mitäpä sanoisit suklaatalosta?


Clarion Hotel Gillet – jännittäviä makuja Uppsalassa

Uppsala, Dragarbrunnsgatan 23

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Joulupöytämme on katettuna 29. marraskuuta – 19. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Kaikki pienistä yksityisistä ryhmistä suuriin yritysryhmiin.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Clarion Hotel Gillet alkoi tarjoilla joulupöytää jo 1980-luvulla, joten osaamme asiamme. Nyt viime vuosina olemme yhdessä Kitchen and Table -ravintolamme kanssa alkaneet tarjoilla joulupöytää, jossa on mukana ripaus Manhattania. Jos tulet meille tänä vuonna, saat maistaa Tandoori Smoked Salmonin tai Berbere Ginger ribsinen kaltaisia ruokalajeja! Katamme esiin myös monia kasvisruokavaihtoehtoja.

Kuulostaako Clarion Hotel Gillet -hotellin joulupöytä houkuttelevalta? Lue lisää tästä.

Pieni osa Clarion Hotel Gilletin joulupöytää


Selma Spa – ”Vain joulu” Lasse Kronérin kanssa historiallisessa värmlantilaisessa kylpyläympäristössä

Sunne, Sundbergsvägen 3

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 28. –30. marraskuuta sekä 5. –7. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Hyvin vaihtelevasti, sekä yksityishenkilöitä ja -ryhmiä että yrityksiä.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Mielestämme vuosi tulee päättää parhaalla mahdollisella tavalla. Jätä ulkopuolinen maailma pieneksi hetkeksi ja vietä joulua Selma Spa -kylpylässä. Tarjoamme joulupöydän värmlantilaisilla elementeillä, kun Lasse Kronér opastaa meidät läpi illan ja päättää sen viihteellä sopivasti, kun olemme päässeet jälkiruokaan asti. Valittavissa on kolme erilaista kokouspakettia.

Haluatko vierailla Värmlannin metsissä ja saada kokea kunnon klassisen joulupöydän Selma Spa -hotellissa? Lue lisää tästä.


Clarion Hotel Malmö Live – Christmas Party Studio 54 ja joulupöytä Daniel Müllernin kanssa

Malmö, Dag Hammarskjölds Torg 2

Milloin joulushow Christmas Party Studio 54 järjestetään? 6., 7., 11., 12. ja 13. joulukuuta.

Milloin joulupöytä Daniel Müllernin kanssa tarjoillaan? 28. –29. marraskuuta sekä 7. ja 13. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Kaikki, sekä yritykset että yksityishenkilöt tulevaan nauttimaan näistä illoista.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Studio 54 vierailee Clarion Hotel Malmö Live -hotellissa ja tarjoaa vuoden parhaan joulushow’n! Yhdessä Malmön hassuimman tuottajan sekä illan juontajana toimivan Cornelius Löfmarkin kanssa he ovat luoneet uudelleen kaikkein euforisimman ajan Malmön vastauksesta Manhattanilla. Maistele, kun Daniel Müllern, joka on myös Köksmästarna-kilpailun voittaja, kattaa amerikkalaisen "power dining" -pöydän ruotsalaisten joulumakujen kera. Suoraan Studio 54:stä tulee myös legenda Gibson Brothers ja tarjoaa ehdottomasti parhaat hittinsä 70-luvulta ja antaa sitten vuoron räiskyvälle DJ:lle Leo.B.

Oletko Malmössä 7.-9. joulukuuta ja haluat vierailla Clarion Hotel & Congress Malmö Live – hotellin suurenmoisessa joulunvietossa? Lue lisää tästä.


Comfort Hotel Göteborg – klassista aasialaisilla vivahteilla

Göteborg, Skeppsbroplatsen 1

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Joulupöytä tarjoillaan 22. marraskuuta – 21. joulukuuta 2019.

Keitä vieraanne ovat? Kaikki ovat tervetulleita meille, niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Tarjoamme klassisen joulupöydän, jossa on täydennyksenä makuja Aasiasta inspiraationsa saaneesta OBGB-ravintolastamme. Jos ryhmässänne on yli 100 henkilöä, voitte varata koko ravintolan.

Haluatko testata klassista joulupöytää, jossa on vaikutteita Aasiasta? Lähde siinä tapauksessa Comfort Hotel Göteborg -hotelliin.

Joulupöytä Comfort Hotel Göteborg -hotellissa


Strömstad Spa & Resort – Joulupöytä viihteen kera Ruotsin länsirannikolla

Strömstad, Kebalvägen 229

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 22.–23. ja 29.-30. marraskuuta sekä 6.–7. ja 13.–14. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Sekä yritykset että yksityishenkilöt.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Notkuva joulupöytä ja mukavaa seurustelua ystävien ja kollegojen kanssa ja sen lisäksi Cathrin Strandberg viihdyttää teitä. Cathrin on osallistunut useaan TV-tuotantoon, muun muassa ” Sikta mot stjärnorna” (suom. ”Tähtää tähtiin”) ja ”Scenen är din” (”Näyttämö on sinun”). Hän on ollut myös taustalaulajana eri artisteille, kuten Tommy Nilssonille, Uno Svenningssonille ja Charlotte Perrellille. Varma vinkki ennen joulupöytää on lämmin mojito tai jokin muu maittava drinkki Christmas Bar -menustamme. Vinkki! Hemmottele itseäsi kylpylässä ennen joulupöytään istumista. Tätä varten muistathan täydentää varauksesi Spa & Relax -sisäänpääsyllä.

Houkutteleeko sinua viikonloppu Strömstad Spa & Resort – hotellissa höystettynä kylpylällä, rockilla ja hyvällä klassisella jouluruoalla? Lue lisää tästä.

stromstad-spa-resort-aerial-view-swimming-pool-lady-Aloita tai päätä iltasi hotellin ihanalla kylpyläosastolla


Stenungsbaden

Stenungsund, Södra Stenungsund

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 22.–23. ja 29.–30. marraskuuta sekä 6.–8. ja 13.–14. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Monet ihanat yritysvieraat, jotka päättävät vuoden joko työntekijöidensä tai asiakkaidensa kanssa. Mutta myös monet todella hurmaavat yksityishenkilöt.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Stenungsbaden on tarjoillut joulupöydän vuodesta 1963 lähtien! Osaamme siis asiamme. Korkealuokkainen joulupöytämme on täynnä perinteisiä ruokalajeja, joista monet ovat saaneet vaikutteita Bohus-läänistä. Ette saa missään tapauksessa missata kotitekoisia sillejämme tai kaikkia erilaisia lohiamme tai paljon puhuttua kananmunajuustoamme, jota Harald valmistaa keittiössämme joka vuosi… Varmistamme AINA, että meillä on tarjolla useita kasvisruokavaihtoehtoja. Tänä vuonna nuori, energiaa pursuava ja eksklusiivinen show-yhtye ABOUT TIME vastaa korkealuokkaisesta viihteestä & show’sta perjantaisin ja lauantaisin, lukuun ottamatta perjantaita 29. marraskuuta, jolloin JUNI-yhtye astuu suurelle näyttämölle. Sitä ei vain saa missata!

Houkutteleeko Stenungsbadenin ihana joulupöytä? Lue lisää tästä.


Tanska

Skt. Petri – aitoa tanskalaista juhlatunnelmaa keskellä Kööpenhaminaa

Kööpenhamina, Krystalgade 22

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Joulupöytä voidaan varata sekä lounaana että päivällisenä joka päivä ajalla 15. marraskuuta – 21. joulukuuta (paitsi perjantaisin).

Keitä vieraanne ovat? Yksityishenkilöt sekä pienemmät ja suuremmat ryhmät. Kaikki, jotka haluavat kokea ylellisen joulupöydän.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Joulupöytämme tarjoillaan ravintolassa, joka sijaitsee hotellin aulassa, mikä levittää joulutunnelmaa koko taloon. Joulupöydässä tarjoillaan kaikkea mahdollista tanskalaisista voileivistä alkaen silliin ja paistettuun sianlihaan asti. Jos pukeudut mielelläsi hienoihin vaatteisiin, sinun tulee todella tulla tänne. Skt. Petriin saapumista varten voi pukeutua hienoimpaan mekkoon tai bleiseriin.

Vaikuttaako ilta Skt. Petri -hotellissa sinulle sopivalta? Lue lisää tästä.

Skt. Petrin upea aula, jossa sijaitsee myös joulupöytää tarjoava ravintola


Clarion Hotel Copenhagen Airport – kaikki, mitä tarvitset ja lentoasema naapurina

Kastrupin lentokenttä, Kööpenhamina, Ellehammersvej 20

Milloin joulupöytä on tarjolla? 29.–30. marraskuuta sekä 6.–7., 13.–14. och 20.–24. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Ihana sekoitus pieniä ja suuria paikallisia yrityksiä, sekä jonkin verran yksityisiä ryhmiä.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Clarion Hotel Copenhagen Airportissa saat joulupöydän, joka sisältää kaikki tanskalaiset klassiset ruokalajit, joita voit ajatella. Ruoka, juoma, palvelu ja tunnelma ovat kaikki huippuluokkaa. Metrolla suoraan hotellin ovelle ja 12 minuuttia Kööpenhaminaan, joten voit jättää auton kotiin. Kuin tehty täydellistä iltaa varten!

Suunnitteletko joulupöytää lentokenttähotellissa Clarion Hotel Copenhagen Airport? Lue lisää tästä.

Vietä yö joulupöydän jälkeen näissä suurissa ja ylellisissä huoneissa!


Norja

Norefjell Ski & Spa – joulushow keskellä hiihtoidylliä

Norefjell, Bøeseter

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? Tänä vuonna meillä on jouluhow’t 23. ja 30. marraskuuta sekä 7. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Suurin osa vieraistamme on yrityksiä.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Meiltä voit valita klassisen joulupöydän tai kolmen ruokalajin juhla-aterian. Molempiin vaihtoehtoihin sisältyy yöpyminen aamiaisen kera hotellissa, pääsy hotellin uima-altaalle ja kuntosalille sekä yökerho DJ:llä. Jos valitset kolmen ruokalajin päivällisen, tarjoamme myös joulushow’n, jossa esiintyy tunnettuja artisteja ja koomikoita.

Haluatko vierailla Norefjell Ski & Spa -hotellissa saadaksesi autenttisen tunturi- ja joulukokemuksen? Lue lisää tästä.

Lumipeitteinen Norefjell Ski & Spa


Joulushow Norjan pop-prinsessa Julie Berganin kanssa Clarion Hotel & Congress Oslo Airportissa

Oslo Gardermoen, Hans Gaarders veg 15

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 7. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Aiotko järjestää yrityksen juhlat ja haet oikein mahtavaa show’ta Oslon lähistöllä? Mene autolla tai junalla Gardemoeniin ja koe oikea joulushow Norjan parhaalla suurella näyttämöllä, The Qube. Sopii yhtä hyvin työporukalle kuin kaveriporukallekin.

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Toistamme mahtavasti menestyneen esityksen ja kutsumme sinut katsomaan joulushow’ta, jossa haluat olla pääsiäiseen asti. Takaamme hyvän jouluruoan ja räiskyvän show’n!

Haluatko viettää unohtumattoman illan Clarion Hotel & Congrass Oslo Airport -hotellissa? Lue lisää tästä.

Palkitun The Quben ulkopuoli


Quality Hotel 33 – vuoden mahtavin joulupöytä

Oslo, Østre Aker vei 33

Milloin teillä on joulupöytä tarjolla? 6. ja 7. joulukuuta.

Keitä vieraanne ovat? Kaikki ovat tervetulleita!

Miksi varata joulupöytä juuri teiltä? Täällä tarjoamme todella mukavan illan, johon kuuluu joulupöytä, standup-esitys ja konsertti! Sekä 6. että 7. joulukuuta tarjoamme mahtavaa viihdettä LOVESHACK:in, juontaja Mads Hadlerin ja DJ Maddie M:n kanssa, jotka pitävät juhlat vauhdissa pitkälle puolenyön jälkeen.

Vaikuttaako Clarion Hotel Tyholmen -hotellin joulupöytä houkuttelevalta? Lue lisää tästä.


Milloin minun tulee varata pöytä?

Nyt tulemme siihen, mikä on melkein tärkeintä kaikesta… Milloin pöytä täytyy varata? Keskusteltuamme kaikkien näiden eri hotellien joulupöytäasiantuntijoiden kanssa, olemme päätyneet pariin yleiseen vinkkiin:


Lue lisää

Haluatko lisää joulupöytäinspiraatiota? Siinä tapauksessa löydät kivan artikkelin tästä.

Kiinnostunut Pohjoismaiden viihtyisimmistä joulumarkkinoista? Tietoja niistä löydät tästä.

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.