Nummikaupunki Hamar on täydellinen esimerkki siitä, että ulkonäkö voi pettää. Tässä vaatimattomassa pikkukaupungissa on monia kätkettyjä gourmet-helmiä! Lue oppaamme ja saa inspiraatiota.

Juhli suuria tapahtumia ravintolassa Stortorvet Gjestgiveri Hamar

Stortorvet-gjestgiveri-hamar Foto: Stortorvet Gjestgiveri Hamar

Stortorvet Gjestgiveri Hamar on todella hieno, mutta samalla rento ravintola. Tämä on paikka, johon voit mennä juhlimaan isoäitisi 80-vuotispäivää tai syömään joululounaan perheesi tai työtovereidesi kanssa. Stortorvet Gjestgiveri Hamar -ravintolassa keskitytään kauden raaka-aineisiin ja laatu on huippuluokkaa. Nauti herkullisista rankalaisista/norjalaisista perinteisistä ruokalajeista rauhallisissa ja mukavissa tiloissa, joissa on hyvä ilmapiiri. Täältä kannattaa varata pöytä, varsinkin joulun aikaan!

Kun syöt Stortorvet Gjestgiveri Hamar -ravintolassa, voit olla varma, että sinulle tarjoiltu ruoka on korkealaatuista. Ruokalajit valmistetaan alusta alkaen ja talon osaamistaso on yleisesti ottaen korkea – mitä tulee sekä ruokaan ja juomaan että näiden yhdistelmään – Magnus S. Jacobsen

Ravintola on osa Hamarin suurta ravintolataloa, jossa on kirjastobaari keskikerroksessa ja viinibaari alakerroksessa. Talossa on peräti 4(!) sommelier-koulutettua viinitarjoilijaa, joten täällä olet hyvissä käsissä!

  • Keittiö: norjalainen/ranskalainen
  • _Sopii: pareille/perheille/suurempiin juhliin/ suuremmille ja pienemmille ryhmille
  • Hintataso: korkea

Sätkyttelevän tuoretta kalaa ravintolassa Nagomi

Sesam-kveite-salat xl-NagomiEDITHerkullisia ruokia tarjoillaan ravintolassa Nagomi! Foto: Nagomi.no

Nagomi on oikea japanilainen ravintola, joka kunnioittaa itseään ja raaka-aineitaan. Täällä keskitytään kalaan, äyriäisiin ja herkullisiin ruokahalua kiihottaviin asetelmiin. Saat tietenkin sushia kaikissa mahdollisissa muunnelmissa Nagomissa, mutta heillä on myös lämpimiä ruokia heille, jotka haluavat mieluummin niitä. Kokeilla on kokemusta tunnetuista kansainvälisistä sushiravintoloista, kuten Nobu, joten kannattaa melkein varata viikonloppu hotellissa Hamarissa vain Nagomin kokeilemiseksi. Kokeile softshell crab makia – et tule katumaan!

Psst: Sushi ja japanilainen eivät ehkä kuulosta kovinkaan lapsiystävällisiltä, mutta uskallamme väittää päinvastoin. Emme ole tavanneet lasta, joka ei rakastaisi kevätrullia ja tempura makia!

  • Keittiö: japanilainen/meren antimet
  • Sopii: ryhmille/pareille/perheille/After Workiin/take away
  • Hintataso: keskitaso

Heim Hamar – sillä kaikki rakastavat hyvää gastropubia!

Heim-gastropub-hamar-porkFoto: Heim Gastropub

Heim Gastropub Hamar on aito gastropubi, ja se on sitä, miltä se kuulostaa. Puhumme fish & chipsistä, shuffleboardeista, pöydistä, joissa on omat hanat ja hyvästä ilmapiiristä kautta linjan. Tämä on täydellinen paikka Hamarissa, kun haluat syödä ja maistella vähän ennen kaupunkiin lähtöä! Heim Hamar -ravintolassa on laaja menu, jossa on tarjolla monia hyviä ja klassisia pubiruokia, joten täältä voi jokainen löytää jotain mieleistä.

  • Keittiö: eurooppalainen/amerikkalainen/gastropubi
  • Sopii: After Workiin/suuremmille ja pienemmille ryhmille
  • Hintataso: alhainen/keskitaso

Hjemme på Torget Ubåtenissa

Hjemme på Torget on yksinkertainen ravintola, jossa on take-away-mahdollisuus, erittäin ystävällinen palvelu ja miellyttävä ilmapiiri. Täällä keskitytään ruokaan! Mohammed Mostafa, joka on tunnettu ravintola- ja yöelämän alalta Hamarissa, on tämän Hamarissa sijaitsevan ruokapaikan takana. Hjemme på Torget -ravintolassa voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla – saat nimittäin syödä yhdessä Hamarin nähtävyyksistä, Østre torgilla sijaitsevassa merkillisessä rakennuksessa, joka tunnetaan vain nimellä Ubåten (sukellusvene).

Tässä puhumme maukkaista turkkilaisista ruokalajeista ja kotitekoisista klassikoista, kuten hampurilaisista, kebabista ja pizzasta. Hjemme på Torget on ihanteellinen paikka, kun olet matkalla takaisin hotelliin kostean kaupunkikierroksen jälkeen tai kun haluat syödä jotain hyvää ja edullista Hamarissa.

  • Keittiö: turkkilainen/eurooppalainen/pikaruoka
  • Sopii: Ystäväporukalle/take away
  • Hintataso: alhainen

Spice up your life ravintolassa Royal India

IndianFoodPlate-stock Hyvä intialainen päivällinen ei ole koskaan pahitteeksi

Tarvitseeko sinun maustaa vähän arkipäivääsi? Aivan läheltä maamerkkiä Clarion Collection® Hotel Astoria löydät yhden suosikkiravintoloistamme Hamarissa, joka tilanteeseen: Royal India. Täällä voit odottaa ystävällistä ja avuliasta palvelua, viihtyisiä ja tunnelmallisia tiloja ja uskomattoman hyvää ja autenttista intialaista ruokaa. Hintataso on myös iloinen uutinen: täältä saat itse koostamasi kolmen ruokalajin päivällisen erittäin edullisesti!

  • Keittiö: intialainen
  • Sopii: perheille/pareille/ryhmille/
  • Hintataso: alhainen

Budjettisuosikki La Perla

stock-pizza-in-stone-ovenOnko olemassa mitään parempaa kuin täydellisesti paistettu italialainen pizza?

La Perla on erittäin suosittu ja budjettiystävällinen ruokapaikka, joka sijaitsee osoitteessa Storhamarsenteret. Kun haluat pitää ruokatauon ostosten lomassa, on vain yksi paikka, joka tulee kyseeseen – La Perla! Tämä ravintola on erityisen tunnettu herkullisesta italialaisesta pizzastaan. Siellä on tarjolla myös useita pastaruokia, maukkaita pihvejä, herkullisia turkkilaisia ruokalajeja sekä salaatteja. Plussaa ovat lasten oma menu ja maittavat kasvisruokavaihtoehdot!

  • Keittiö: italialainen/eurooppalainen
  • Sopii: pareille/pienemmille ryhmille/take away
  • Hintataso: alhainen