ValikkoSulje

Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

Ruoka ja juoma

10 piilotettua ravintolahelmeä Tukholmassa

Jos haluat löytää hyvän ravintolan Tukholmassa, se ei ole tehtävä eikä mikään – tarjonta on nimittäin valtava! Opastamme sinua löytämään Ruotsin pääkaupungin ravintolaviidakossa ravintolat, jotka jäävät hieman tutkan alle, mutta tarjoavat korkealaatuista ruokaa!

restaurant-lilla-ego-dining-area.jpg
Valokuva: Lilla Ego

Vasastan

Yuc!

Missä: Norrtullsgatan 15
Keittiö: Fuusiota

Fuusioravintola, joka yhdistää meksikolaisen ruoan vivahteet muiden maailmankolkkien makuihin pikkupurtavien muodossa. Valitse Yucin eri varianteista Cevichejä ja Tacoja ja nauti annoksesi todella ainutlaatuisesta drinkkilistasta löytyvän drinkin kanssa!

Hotellit lähellä: Clarion Hotel® Sign & Comfort Hotel® Stockholm

Valokuva: Yuc!

Valokuva: Yuc!

Lilla Ego

Missä: Västmannagatan 69
Keittiö: Pohjoismaista

Tämä pienempi ravintola, joka löytyy White Guiden listalta, tarjoaa rennon tunnelman ja erittäin herkullista ruokaa. Yksi kaupungin parhaista krouveista, joskaan siitä ei ole ehkä kirjoitettu yhtä paljon kuin joistakin muista. Koska pöytätilauksissa on pitkä odotusaika, annamme vinkin, että kärsivällinen voi usein saada pöydän baarista hetken odotuksen jälkeen.

Hotellit lähellä: Clarion Hotel® Sign & Comfort Hotel® Stockholm

Valokuva: Lilla Ego


Södermalm

Delikatessen Bistro Bar

Missä: Krukmakargatan 22
Keittiö: Ranskalaista

Tässä ranskalaisessa Bistrossa saat pienen palan Pariisia keskellä Södermalmia! Ruokalista sopii niin lihan ystäville kuin kasvissyöjillekin ja erittäin osaava henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään hyvän, valitsemasi ruoan kanssa sopivan viinin.

Hotelli lähellä: Clarion Hotel® Stockholm


Gamla Stan

Barrels

Missä: Stora Nygatan 20 & Smålandsgatan 22
Keittiö: Hampurilaisia

Kahdesta osoitteesta Tukholmassa löydät tämän kodikkaan hampurilaisravintolan, joka on ollut olemassa ainoastaan pari vuotta, mutta on jo tullut hampurilaisten ystävien suosimaksi valinnaksi! Täällä voit nauttia laadukkaista hampurilaisista vastaleivotulla leivällä sekä laajasta valikoimasta olutlajeja, jotka sopivat erinomaisesti yhteen hampurilaisesi kanssa.

Hotellit lähellä: Hobo & At Six

Valokuva: Barrels

Valokuva: Barrels

Stockholms Gästabud

Missä: Österlånggatan 7
Keittiö: Ruotsalaista kotiruokaa

Viihtyisä ja kodikas ravintola, joka tarjoilee hyvää ruotsalaista kotiruokaa kohtuullisin hinnoin. Sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhassa Kaupungissa (Gamla Stan), kivenheiton päässä kuninkaanlinnasta. Klikkaa tästä Facebook-sivulle.

Hotellit lähellä: Hobo & At Six

The Hairy Pig Deli

Missä: Österlånggatan 9
Keittiö: Lihaa ja Tapaksia

Älä anna epätavallisen nimen huijata sinua, sillä The Hairy Pig Deli on todella upea kokemus! Tänne saapuva lihan ystävä voi valita pääruokien ja tapas-varianttien välillä. Gourmet-makkara on ravintolan päänumero!

Hotellit lähellä: Hobo & At Six

Valokuva: The Hairy Pig Deli


Kungsholmen

Mooncake

Missä: Bergsgatan 33
Keittiö: Aasialaista

Jos etsit aasialaista ruokaa, voimme suositella Mooncake-ravintolaa Kungsholmenin sydämessä! Täällä valmistetaan yhdistelmiä perinteisestä ja nykyaikaisesta itä-aasialaisesta ruoasta kohtuullisin hinnoin – sekä lounaaksi että päivälliseksi.

Hotelli lähellä: Clarion Hotel® Amaranten

Valokuva: Mooncake


Östermalm

Restaurang Frippe

Missä: Nybrogatan 6
Keittiö: Ruotsalaista, Eurooppalaista

Yksi Dramaten-ravintoloista, joka sijaitsee aivan lähellä tunnettua teatterinäyttämöä. Käytä tilaisuus hyväksesi ja syö Frippe-ravintolassa teatterivierailun yhteydessä ja ehkä sinulla on onnea ja näet vilauksen joistakin Dramaten-näyttelijöistä, jotka syövät usein täällä!

Hotelli lähellä: Clarion Collection Hotel® Wellington


Norrmalm

Bistro Bestick

Missä: Bryggaregatan 8
Keittiö: Ruotsalaista kotiruokaa

Stadshuskällaren-ravintolan entinen keittiömestari, Björn Fischer, pyörittää tänä päivänä Bistro Bestick -ravintolaa, joka tarjoaa ruotsalaista kotiruokaa nykyaikaisessa muodossa. Bistro tarjoaa sekä edullisia lounaita että à la carte -aterioita ja voit varata pöydän suoraan verkkosivulta.

Hotellit lähellä: Clarion Hotel® Sign & Comfort Hotel® Stockholm

Wedholms fisk

Missä: Nybrokajen 17
Keittiö: Kalaa

Kalan ystävälle Wedholms on juuri oikea paikka! Nauttien upeasta näköalasta Nybrovikeniin voit sekä tilata à la carte -aterian että nauttia maistelumenusta suuremman seurueen kanssa.

Hotelli lähellä: Clarion Collection Hotel® Wellington

Valokuva: Wedholms fisk

Valokuva: Wedholms fisk


Bonusvinkit!

TAK

Uuden ja eksklusiivisen At Six -hotellin vierestä löydät oikean helmen! TAK on korttelin uusi rooftop-ravintola, joka tarjoaa nykyaikaista gastronomiaa huolellisesti valikoituna kauden mukaan. Pohjoismaisten pääraaka-aineiden sekä japanilaisten makujen ja tekniikoiden avulla TAK onnistuu luomaan luovia ja helposti rakastettavia luomuksia tähtikokkinsa Frida Rongen johdolla. Täällä voit myös kokea todella eksklusiivisen makusensaation sisarravintolassa nimeltä UNN, jonka pääkokkina toimii Albin Edberg. UNN on teppanyakin uusi tulkinta, ja koska istumapaikkoja on ainoastaan kahdeksan ja vain yksi kattaus iltaa kohti, pöytä kannattaa varata hyvissä ajoin. Lämpiminä kuukausina sinun tulee tutustua kattoterassiin, jolta on fantastinen näköala!

Hotellit lähellä: Hobo & At Six

Valokuva: TAK

Valokuva: TAK


Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Onnistui

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!