ValikkoSulje
Uutta, fiksua & kaunista

10 vinkkiä äärimmäiseen kesään

Kesä on viimeinkin saapunut! Mutta mitä pitäisi tehdä, jotta saisi irti niin paljon kuin mahdollista kauan odotetuista valoisista ja lämpimistä kuukausista? Olemme keränneet tähän 10 parasta vinkkiä ja ideaa (life hacks) kesän maksimoimiseksi. Lue lisää tästä!

Friends jump in the water
Take a swim on a late summer night

1. Jätä vähintään yksi viikko avoimeksi ilman suunnitelmia

Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että loman täytyy olla juuri sitä, eli lomaa. Jonain päivänä voit tehdä juuri sitä, mitä haluat. Aloita päivällinen jälkiruoalla, nuku keskellä päivää, viis veisaa siitä, että aurinko paistaa ja hemmottele itseäsi sarja-maratonilla TV:n ääressä.

2. Pidä detoxkuuri tekniikasta

Useimmilla on aina matkapuhelin mukanaan. Siitä lähtien, kun he nousevat ylös siihen asti, kunnes he menevät nukkumaan. Se piippaa ja soi ja sillä lähetellään viestejä. Myös aivojen täytyy tietysti saada lomaa. Anna aivojen saada kokea kesä kunnolla, eikä vain näytön läpi.

3. Ole turisti kotikaupungissasi

Tuntuuko sinusta, että tunnet lähialueen kuin omat taskusi? Mieti uudelleen! Ota mukaasi joku, josta pidät ja koe uudelleen polku, jota kävelit pienenä, testaa ravintola jossa olet aina ajatellut käydä, ja mene museoon jota kaikki ovat suositelleet. Ja kuule, jos varaat huoneen paikallisesta hotellista, kaikesta tulee vieläkin jännittävämpää.

4. Kokeile uutta kesäurheilua

Kesä on aikaa, jolloin testataan uusia asioita. Mikset kokeilisi uutta urheilulajia? Vuokraa tenniskenttä, testaa petankkia, opettele tekemään kärrynpyörä tai leiki kuurupiiloa lasten kanssa.

5. Vältä hyttysiä

Ehkäise hyttysten hyökkäykset ja pistot, jotka kutiavat koko yön, tekemällä oma hyttysten karkottajasi. Jaa lime-hedelmä kahteen osaan ja pistele mausteneilikkaa hedelmälihaan. Anna sen olla esillä ja nauti kesästä ilman hyttysenpistoja.

6. Kuuntele podcastia

Täydellinen kesäviihde! Podcast pitää sinulle seuraa, kun kävelet tai juokset, autossa, rannalla sekä unettomina, valoisina kesäöinä. Valitse, haluatko kuunnella urheiluprofiileja, toimittajia, lääkäreitä, taiteilijoita, kirjailijoita vai jotakuta, joka on asiantuntija jossain aivan muussa aiheessa.

7. Kutsu uusi naapuri päivälliselle

Kesä on ihanteellista aikaa tutustua uusiin ihmisiin. Laita hieman enemmän ruokaa grilliin ja kutsu uusi naapuri, työtoveri tai se ihastuttava myyjä päivälliselle.

8. Vältä jäätelösotkua

Auta niin pieniä kuin isompiakin välttämään jäätelön valuminen tikkua pitkiä kesäkuumalla! Aseta jäätelötikku muffinsivuoan läpi ja pidä käsi vuoan alla. Voilà – hyvästi tahmeus ja sotku!

9. Lievitystä auringon polttamalle iholle

Tiesitkö, että sinulla on jääkaapissasi täydellinen after sun -hoito? Jos olet polttanut ihosi punaiseksi, voit nimittäin hyvin voidella luonnonjogurttia ihollesi.

10. Peli-ilta

Kaikki kunnia kesälle ja auringolle, mutta sateinen ilta voi olla joskus kaikkein kodikkainta. Ota esiin lautapelejä ja kerää perhe ja ystävät kokoon peli-iltaan. Ludo, Monopoli tai korttipeli – aliarvioitua viihdettä, joka toimii edelleen.


Lisää vinkkejä

Lasten kesä – ihanteelliset hotellit sinulle ja perheellesi

Vesterbro & Kødbyen Kööpenhaminassa: niin trendikästä, että tekee kipeää

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.