ValikkoSulje
Oppaat & matkavinkit

Clarion Hotel® odottaa sinua!

Julkaistu: 20 syyskuu 2019

Mikäpä sen parempaa, kun asiakas tietää, mitä haluaa. Me nimittäin tarjoamme juuri sitä ja vähän enemmän.

Clarion Hotel Food

Clarion Hotelia ja sen vieraita yhdistää yksi aivan erityinen asia: heillä on silmää yksityiskohdille.

Suurin osa ihmisistä tietää, mitä haluaa ja mikä heille on tärkeää – onhan meillä kaikilla ainutlaatuiset tarpeet. Suurin osa meistä on myös joskus syönyt hotelliaamiaista ja nukkunut hotellisängyssä. Ainutlaatuinen kokemus taas syntyy jostain muuta, kuten pikkuasioista, jotka saavat ison merkityksen. Kyse voi olla aamiaiskokin hymystä, kun hän ojentaa sinulle valmistamansa munakkaan. Tai siitä, kun hotellisänky tuntuu omaa sänkyä mukavammalta.

Loma, rentoutuminen, työ, koti-ikävä – toisille hotellivierailu on kaivattu irtiotto arjesta, mutta toisille se on taas yksi matkapäivä kaukana perheestä ja ystävistä. Meille se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda ihana ja yksilöllinen elämys juuri sinulle. Sillä siitähän hotellivierailussa on kyse – rentouttavan kokemuksen tarjoamisesta liike- ja vapaa-ajanmatkustajille.

Clarion Hotelissa sijaintisi on aina keskeinen

Elämä on tunnetusti stressaavaa. Turhan matkustamisen välttämiseksi olemme rakentaneet hotellimme keskeisille paikoille, jotta olisit aina kuhinan keskipisteessä. Jopa lentokenttähotellimme sijaitsevat kävelymatkan päässä portista, joten voit vain luovuttaa huoneesi, kävellä suoraan turvatarkastukseen ja käyttää aikasi johonkin mielekkääseen.

Clarion Hotel Malmö Live - facade

Meillä on lupa viihtyä…

Ihanat sängyt, pehmeät lakanat ja suuret tyynyt saattavat houkutella kovimmankin ylisuorittajan jäämään vällyjen alle. Ritualsin tuotteet taas tekevät suihkusta elämyksen. Mukavan sängyn ja hyvien hiustenhoitotuotteiden lisäksi tarvitaan vielä maukas ja monipuolinen aamiainen, jotta päivässä riittäisi puhtia. Tuoretta luomukahvia, smoothieita, mehuja, paikallisten tuottajien luomukinkkua ja -juustoa sekä tuoreista luomumunista loihdittua munakasta – you name it, we got it. Makeannälkään tarjoamme kondiittorimme päivittäin loihtimia leivonnaisia. Tästä ei aamiainen enää parane!

Clarion Hotel omelette breakfast

Taidetta, musiikkia, cocktaileja ja mocktaileja

Kun kirjaudut sisään, tarjoamme avaimen lisäksi pääsylipun uusiin elämyksiin. Sinua odottaa tyylikäs ja kutsuva ilmapiiri, jonka kruunaavat muiden muassa aidot Olle Beartlingin ja Edvard Munchin teokset sekä johtavien pohjoismaisten muotoilijoiden designklassikot. Jopa Spotify-listamme on kuratoitu eri vuorokaudenaikoihin sopivaksi, jotta ensiluokkainen hotellielämys olisi taattu. Baarista löydät oman lempicocktailin tai -mocktailin, jonka kanssa voit istahtaa Living Roomiin aistimaan ainutlaatuista tunnelmaa. Jos kuitenkin kaipaat lisävirikkeitä, kaikki hotellimme järjestävät myös tapahtumia: joogabrunsseja, Afternoon Tea -tarjoiluja, ulkoilmaelokuvia, konsertteja, esiintymisiä ja juhlapäivien viettoa. Katso, mitä paikallinen hotellisi tarjoaa tällä viikolla.

Clarion Hotel Amaranten - Living room

Herkkusuiden hemmottelua

Oletpa liike- tai vapaa-ajanmatkustaja, ilman ruokaa ei pärjää kukaan. Meille ja vieraillemme onkin tärkeää se, mitä lautaselta löytyy. Taitavat kokkimme kehittävät päivittäin uusia ruokalajeja ja makuja, joita et ole aiemmin päässyt maistamaan. Lähi- ja luomuraaka-aineet ovat nekin tae riitä, että meillä syötyyn lounaaseen tai illalliseen ei tarvitse pettyä. Joko tuli mainittua, että ruokalistamme on laatinut huippukokki Marcus Samuelsson?

Aina menossa mutta silti iskussa

Paljon matkustavien on vaikea pitää kiinni rutiineista, ja syöminen ja treenaaminen tapaavat kärsiä. Siksi pyrimme kaikin tavoin tekemään liikkumisesta helpompaa. Vastaanotosta löytyy juoksukarttoja niin aloittelijoille kuin atleeteillekin. Ja jos työajoissa on liukumaa, meiltä löytyy uusia ja siistejä kuntosaleja, joista osa tarjoaa myös upeita näkymiä. Salin jälkeen kelpaa rentoutua saunassa tai pulahtaa altaaseen.

Clarion Hotel Post pool

Aitoa välittämistä

Asumalla meillä edistät myös ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointia. Kyllä, luit oikein! Etsimme nimittäin jatkuvasti parhaita ratkaisuja hiilidioksidipäästöjen ja ruokahävikin vähentämiseen sekä muovin kierrätykseen. Keinoina ovat muun muassa lautaskoon pienentäminen, omien hedelmien ja vihannesten viljely sekä lähiruoan tarjoaminen. Tuemme paikallisia toimittajia, asennamme katoille aurinkopaneeleja ja lajittelemme kaikki muovipakkaukset. Tavoitteena ei ole vain ympäristövaikutusten vähentäminen, vaan haluamme aidosti muuttaa maailmaa yhteistyössä vieraidemme kanssa. Olemme lanseeranneet muun muassa ”Sweet Dreams” -nimisen panostuksen, jossa voit halutessasi pyytää, että huonettasi ei siivota. Lahjoitamme jokaisesta siivoamatta jätetystä huoneesta rahaa Unicefille, joka tukee sillä Kambodžan vähäosaisia lapsia. Hotellimme järjestävät myös paikallisia tempauksia, joista on esimerkkinä suursuosikiksi noussut ”roskajuoksu”. Mitä jos liittyisit menoon mukaan, kun asut meillä seuraavan kerran?

Clarion Hotel Sustainable food

Hotellimme on tarkoitettu nimenomaan niille, jotka haluavat käyttää aikansa mielekkäästi hetkeäkään hukkaamatta. Meillä on Pohjoismaissa 28 hotellia. Sinun matkasi alkaa tästä!

Viimeisimmät lisäykset