ValikkoSulje
Lähellä sydäntä

Piirustuksia ja “Ei kiitos” siivoukselle – Sweet Dreams Stayn avulla autat monia lapsia nukkumaan turvallisessa ympäristössä

Yli 1,2 miljoonaa lasta ympäri maailmaa joutuu ihmiskaupan uhreiksi tai on muuten kytköksissä siihen. Joka vuosi. Tämän täytyy loppua. Me teemme nyt kaikkemme auttaaksemme yhä useampia lapsia pysymään perheidensä luona ja nukkumaan turvallisessa ympäristössä. Me kutsumme tätä nimellä Sweet Dreams Stay. Syyskuun (2017) ja kesäkuun (2018) välisenä aikana keräsimme ja lahjoitimme yhteensä 3 miljoonaa kruunua UNICEFille Sweet Dreams Stay -projektimme kautta! Sekä sinä että omat lapsesi voitte auttaa meitä – ja täältä löydät lisätietoja siitä, millä tavoin te voitte auttaa meitä auttamaan!

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg
Sweet Dreams Stay is a project to help children escape from trafficking.

Pelastamme lapsia ihmiskaupalta yhdessä UNICEFin kanssa

Nordic Choice Hotels on vuodesta 2008 lähtien auttanut, yhdessä UNICEFin kanssa, ihmiskaupan uhreiksi joutuneita lapsia saamaan paremman elämän. Olemme keränneet kuluneiden vuosien aikana kasaan miljoonia kruunuja, mutta tämä ei riitä pitkässä juoksussa. Me emme luovuta ennen kuin kaikki lapset ovat turvassa, joten nyt haluamme tehdä entistä enemmän ja auttaa lapsia monipuolisemmin. Tästä syystä olemme startanneet Sweet Dreams Stay -projektin. Idea projektin takana on erittäin yksinkertainen.

Nordic Choice Hotels on tehnyt yhteistyötä UNICEFin kanssa usean vuoden ajan.

Kuinka se toimii?

Jos yövyt useamman kuin yhden perättäisen yön jossakin Quality Hoteleistamme tai Clarion Hoteleistamme, voit olla mukana ja auttaa osaltasi Sweet Dreams Stay -projektissa. Se on helppoa - valitset vain, ettet halua huonesiivousta - jolloin lahjoitamme rahaa UNICEFille ja heidän työlleen ihmiskaupalle altistuneiden lasten auttamiseksi. Joka kerta, kun sanot “Ei kiitos” huonesiivoukselle, me lahjoitamme siivouksen sijaan UNICEFille 10 kruunua (SEK/NOK/DKK) tai yhden (1) euron, hotellin sijaintimaasta riippuen. Se, miten sinun tulee toimia, riippuu hieman hotellistasi.

Sinulla on asiakkaanamme luonnollisesti aina oikeus huonesiivoukseen hotelleissamme, mutta tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden skipata (tarpeettoman) siivouksen ja samalla tehdä hyvän teon.

Lasten piirustukset = neljännesmiljoona kruunua!

Sweet Dreams Stay -konsepti saatiin vauhdilla käyntiin syyskuussa 2017, kun tarjosimme pohjoismaisille lapsille mahdollisuuden auttaa haavoittuvaisessa asemassa olevia lapsia ympäri maailmaa. Kutsuimme lapset tutustumaan yhteen hotelleistamme – maalaamaan ja tekemään piirustuksia. Nordic Choice Hotels lahjoitti jokaisesta vastaanotetusta maalauksesta tai piirustuksesta 10 kruunua (NOK) UNICEFille. Kaikilla halukkailla oli myös mahdollisuus ottaa kuva lastensa piirustuksista ja lähettää ne Facebook-sivullemme. Jokaisesta vastaanotetusta kuvasta lahjoitimme niin ikään 10 kruunua (NOK).

Miten tässä sitten lopulta kävi? Piirustusten keräyksestä tuli todellinen menestys! Yhden ainoan viikon aikana vastaanotimme yhteensä 13 247 piirustusta eri hotelleissamme. Ja koska lahjoitimme UNICEFille 10 kruunua (NOK) piirustusta kohden, lahjoituksemme suuruus ihmiskaupan uhreiksi tai siihen kytköksissä olevien lasten tueksi nousi siis yhteensä 132 470 kruunuun. Mutta ei tässä vielä kaikki. Me päätimme nimittäin tuplata tuon kyseisen summan ja lahjoitimme siis yhteensä 264 940 kruunua (NOK) UNICEFille! Tämä on aivan käsittämätön summa ja me haluamme kiittää kaikkia tähän konseptiin osallistuneita lapsia. Te olette todellisia sankareita!

UNICEF-yhteistyöstä vastaava Hedda Skaug – Lao Chai kaupungissa, Vietnamissa. Täällä lapset ovat erittäin haavoittuvaisessa asemassa ihmiskauppaa ajatellen, Kiinan läheisen sijainnin, köyhyyden ja huonojen koulutusmahdollisuuksien vuoksi. Yläpuolella olevassa kuvassa lapset pääsevät ensimmäistä kertaa elämässään piirtämään väriliiduilla.

Osallistu kampanjaan yöpymällä yhdessä Nordic Choice Hotels -hotelleista

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg

Sweet Dreams Stay

  • Syyskuun (2017) ja kesäkuun (2018) välisenä aikana keräsimme ja lahjoitimme yhteensä 3 miljoonaa kruunua UNICEFille. Tämä tarkoittaa yhteensä 150 000 turvallista yötä ihmiskaupan uhreiksi joutuneille lapsille!!!

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.