ValikkoSulje
Lähellä sydäntä

Säilytät jäsentasosi koko vuoden 2021 ajan – ja tämä on totta!

Viime vuoden aikana ihmiset matkustivat vähemmän kuin pitkään aikaan, joten on täysin luonnollista, jos et ole vielä keskity keräämään palkintopisteitä. Olet tehnyt hyviä valintoja viime vuoden aikana emmekä halua rangaista sinua siitä – päinvastoin! Tämän vuoksi jatkamme edelleen jäsentasojen jäädytystä koko vuoden 2021 ajan. Tämä tarkoittaa, että et ole tämän vuoden aikana vaarassa pudota alemmalle jäsentasolle, mutta voit edelleen nousta seuraavalle tasolle.

Happy woman taking it easy in a lush hotel bed, knowing she won't be downgraded in all of 2021.
Ota rauhallisesti! Mitään Nordic Choice Clubissa ei alenneta vuoden 2021 aikana riippumatta siitä, kuinka vähän olet matkustanut viimeisen vuoden aikana.

Ehkäpä mietit nyt, miten kauan voit pysyä nykyisellä jäsentasollasi

Saat pysyä samalla jäsentasolla koko vuoden 2021 ajan, vaikka jaksosi päättyisi vuoden 2021 aikana ja vaikka et saavuttaisi vaadittavien yöpymisten tai pisteiden määrää. Näin saat selville, kuinka pitkää ajanjaksoa tämä käytännössä tarkoittaa:

Kaikki jäsentasot jäädytettiin jo maaliskuussa 2020, jotta jäsentemme ei tarvitsisi kärsiä yhteiskunnassa vallitsevien, koronapandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Nyt päätimme jatkaa jäsentasojen jäädytystä myös vuoden 2021 ajan. Jatka siis matkustusrajoitusten noudattamista ja pese kätesi niin kauan kuin se on tarpeen. Sinun ei tarvitse huolehtia jäsentasosi laskemisesta!


Ethän ole missannut, että olemme julkaisseet useita uusia etuja 1. helmikuuta 2021? Lue kaikki jäseneduistamme täältä.

Vinkki: On monta tapaa kerätä pisteitä, ei vain yöpymällä luonamme. Voit ansaita pisteitä esimerkiksi vuokraamalla auton tai vaihtamalla Coop-pisteitä Nordic Choice Club -palkintopisteiksi. Tai mikset ansaitsisi pisteitä joka päivä hankkimalla itsellesi Nordic Choice Club Mastercardin? Silloin saat lisäksi pisteisiin oikeuttavia yöpymisiä jokaiselta kuukaudelta, jolloin käytät korttia aktiivisesti. Lue täältä lisää siitä, kuinka voit ansaita palkintopisteitä!

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Onnistui

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!