ValikkoSulje
Kokemukset & seikkailut

Lasten kesä – ihanteelliset hotellit sinulle ja perheellesi

Vaikea saada laatuaikaa perheen kanssa? Työ, koulu ja vapaa-ajan harrastuksen täyttävät pian arkipäivän ja joskus tuntuu siltä, että päivät vain liukuvat ohi. Perheen ja lasten kanssa matkustaminen on mukavaa, mutta voi olla myös haaste löytää hyvä majoitus. Halutessasi matkustaa perheen kanssa kesällä, meillä on oikein hyviä vinkkejä teille!

barnens-sommar-children-water-quality-hotel-skjargarden.jpg
Quality Hotel™ Skjærgården, Oslosta lounaaseen, voitte laskea leikkimielen valloilleen Badeparkenissa!

Kirjaudu sisään ja saat kivan yllätyksen, joka meillä on VIP-vieraillemme

Kesällä voit asua perheesi kanssa yhdessä Quality Hoteleistamme ja antaa pienimpien irrotella useiden hauskojen aktiviteettien kanssa. Kaikki lapset, jotka kirjautuvat sisään, saavat yllätyksen! Aarrearkussa tai jumppapussissa piilottelee askartelukapineita, kuten värikyniä, askartelukirja, saippuakuplia, ilmapalloja ja muuta, jolla lapset voivat leikkiä. Lapsille jaetaan myös pieniä kultarahoja, jotka voidaan vaihtaa jäätelöön.

Ilmainen pehmytjäätelö on erittäin suosittua! Valokuva: Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen.

Lasten hotelli – täynnä aktiviteetteja pienille (tietysti ilman lisämaksua)

Kun sää pettää

Kaikkihan me tiedämme, ettei kesä aina merkitse aurinkoa ja kaunista säätä. Silloin Quality Hotel Sarpsborg, 50 minuutin päässä Oslosta ja lähellä Ruotsin rajaa, on oikein hyvä vaihtoehto. Täällä on hotellin Superland, sisätiloista löytyvä aktiviteettikeskus, joka tarjoaa 2000 neliömetrin kokoisen vesipuiston, jossa on useita uima-altaita ja liukumäkiä, poreallas, kiipeilyseinä, minigolf, pallomeri ja paljon muuta.

Go bananas tyynyhuoneessa! Valokuva: Quality Hotel Skjærgården.

Perheelle, joka haluaa lomaan vauhtia ja maksimaalisesti aktiviteetteja

Jos haluatte vauhdikkaan kesän, jossa on maksimaalisesti aktiviteetteja, uintia, jännitystä ja kaunista luontoa, meiltä löytyy useita majoitusvaihtoehtoja. Lähes kaikki Quality Hotel -hotellit tarjoavat suurempia huoneita, joissa on tilaa kaikille. Monissa hotelleissa on myös erityisiä perhehuoneita, joissa on fiksu kalustus ja miellyttäviä lisävuoteita. Tutustu kuhunkin hotelliin nähdäksesi, mitä huoneita juuri ne tarjoavat.

Perhehuone Quality Hotel Globe -hotellissa Tukholmassa.

Tukholmassa on tietysti kaunis luonto ja saaristo, mutta kun aurinko loistaa poissaolollaan, on Quality Hotel Friends Solnassa paras lähtökohta. Friends Arena ja Mall of Scandinavia ovat aivan vieressä, joten voimme taata, että mukuloilla ei ole tylsää. Myös hotellissa tapahtuu paljon hauskaa toimintaa. Jos sää vastoin oletusta pysyy samana, koko Tukholma odottaa museoineen, huvipuistoineen ja ulkoilmamuseoineen.

Huvia, naurua ja tiedettä

Sekä Tukholmassa, Göteborgissa että Oslossa ja tietysti myös useilla muilla paikkakunnilla ympäri Pohjoismaita on perheystävällisiä hotelleja lähellä huvipuistoja ja museoita. Hotellissa Quality Hotel Panorama asut keskellä Göteborgia lähellä Lisebergiä ja Universeumia, jotka ovat suosittuja matkakohteita niin suurille kuin pienillekin. Tästä voit lukea lisää hyviä perhevinkkejä Göteborgissa. Huvipuisto Tusenfryd, vain 20 km Oslon ulkopuolella, on oikea kesäunelma. Täällä on karuselleja ja muuta hauskaa koko perheelle ja parasta on se, että Quality Hotel Entry sijaitsee vain lyhyen automatkan päässä täältä.

Kasvomaalaus on myös hauska aktiviteetti hotelleissa. Valokuva: Quality Hotel Skjærgården.

Katso kaikki hotellimme

Mihin haluat matkustaa ensi kesänä? Perheystävälliset Quality Hotel –hotellit odottavat sinua!


Lisää lukemista sinulle

Matkustatko lasten kanssa? Saa vinkkejä ja ohjeita, jotka tekevät perheen kanssa matkustamisesta lastenleikkiä.

Tunnisteet

Viimeisimmät lisäykset

Valmis!

Salasanasi on päivitetty. Nyt voit jatkaa tekemällä jotakin hauskempaa, kuten varata unelmayöpymisesi!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.