HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset
Kokemukset & seikkailut

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen? Yes please!

Kalenterisi on täynnä menoa, eikä sinulla ole aikaa tai energiaa matkustaa kauas lomailemaan. Miksi et leikkisi turistia kotikaupungissasi – tai lähikaupungissa – ja hemmottelisi itseäsi kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen sisältävällä hotelliyöpymisellä todella hyvään hintaan? Mikään ei tällöin estä sinua lähtemästä suoraan töihin seuraavana päivänä, mutta hidas aamu saattaisi silti olla houkuttelevampi?

Hotel dinner

Varaa nyt

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen

Turistina oleminen omassa kaupungissa on aliarvostettua. Usein ihmiset haluavat lomalle lähtiessään matkustaa jonnekin niin kauas, että he unohtavat, mitä heidän omalla maallaan ja kaupungillaan olisi tarjottavana (!). Helsingissä asuvana olet ehkä nähnyt Kauppatorin, mutta oletko käynyt Uunisaaressa? Jos asut Tukholmassa, olet ehkä kävellyt vanhassakaupungissa, mutta oletko käynyt aave- ja historiakierroksella? Entä oletko käynyt kaikissa Kööpenhaminan Nyhavnin ihanissa ruokapaikoissa?

Copenhagen, boats in Nyhavn_16_9Kööpenhaminan viihtyisä Nyhavn on aina vierailun arvoinen.

Ota rennosti, syö ja nauti

Jokaisesta kaupungista löytyy piilotettuja helmiä, ja sinun ja ihanan, ansaitun kokemuksen välissä on vain yksi napinpainallus. Vie kaveriporukkasi talviuimaan Munkkiniemeen tai luistelemaan Rautatieaseman jäälle ennen hotellihuoneessa rentoutumista ja lämmittelyä sekä jotain hyvää sisältävän maljan kohottamista hotelliravintolassa valmistetun kolmen ruokalajin illallisen äärellä. Tai tee sama Göteborgissa, Bergenissä tai Tukholmassa...

Ice skating 2_16_9Miten olisi luisteluhetki Oslon Spikersupassa ennen hotellihuoneeseen majoittumista?

Voit jatkaa paahtamista myöhään, ennen kuin annat hotellin herkullisen pussilakanan helliä vartaloasi ja asetat pääsi hotellityynylle, joka päihittää jokaisen kotityynysi milloin tahansa. Heräät virkeänä (tai tuurista riippuen väsyneenä) ja saat nauttia herkullisesta hotelliaamiaisesta (let’s face it, hotelliaamiainen on parasta!)

Meillä akkusi latautuvat

On myös täysin luvallista vain kirjautua sisään hotelliin tekemättä mitään jännittävää ennen sitä – perille pääsemistä tietenkään lukuun ottamatta. Ehkä siitä on pitkä aika, kun olette kumppanisi kanssa tehneet jotakin mukavaa yhdessä – lapset, remontti, vihannesten kasvattaminen pihan kasvihuoneessa tai työpaikan curling-joukkue ovat vieneet kaiken aikanne. Tarvitsette aikaa ja tilaa itsellenne – yhdessä. Mikä voisi olla parempaa kuin 24 tunnin viettäminen hotellissa, johon kuuluu kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen? Sanotaan, että akut täytyy ladata, ja meillä se onnistuu.

Standard double room hotel At Six_16_9Miltä kuulostaisi majoittuminen Tukholman At Sixissä?

Come on, varaa 16. huhtikuuta mennessä!

Voit tietysti tuoda mukanasi koko suurperheen. Jokainen perhe pääsee "zen-tilaan" helpommin hotellissa kuin kotona – ehkä huomaat, että suurperheesi ei olekaan niin rasittava kuin miltä viime päivinä on tuntunut? Ota kalenteri, almanakka, muistikirja tai puhelimen kalenteri esiin ja varaa sopiva aika kunnon tauolle. Pidä vain mielessä, että majoittumisen tulee tapahtua viimeistään 16. huhtikuuta 2023. Kalenterista löytyy varmasti jokin porsaanreikä ennen sitä, eikö niin?

Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Toisinaan on mukavaa vain istua alas valmiiseen pöytään.

Varaa nyt

Kolmen ruokalajin illallinen, yöpyminen ja aamiainen

Tunnisteet

Pidät ehkä myös näistä

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.