HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset

Hei! Kuinka voimme auttaa sinua?

Millaiset sisään- ja uloskirjautumisajat ovat voimassa?

Yleisesti ottaen voit kirjautua sisään klo 15:00 ja kirjautua ulos viimeistään klo 12:00. Joissakn hotelleissa on toki eri ajat, esimerkiksi sisäänkirjautuminen klo 16:00 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 11:00.

Ollaksesi aivan varma siitä, milloin voit kirjautua sisään tai ulos, vieraile kyseisen hotellin omalla sivulla täällä sivustollamme tai katso tiedot sähköpostiviestistä, jonka saat muutama päivä ennen vierailuasi. Täältä löydät kaikki hotellit.

Comfort Hoteleissamme sinulla on aina mahdollisuus myöhäiseen uloskirjautumiseen (klo 18:00) sunnuntaisin, kun olet sopinut asiasta vastaanoton kanssa.

Jos olet Nordic Choice Clubin SILVER-, GOLD- tai PLATINUM-jäsen, sinulla voi myös olla mahdollisuus veloituksettomaan myöhäiseen uloskirjautumiseen/aikaiseen sisäänkirjautumiseen. Siitä täytyy sopia hotellin vastaanoton kanssa ennen saapumista tai sen yhteydessä. Täältä voit nähdä, millä jäsentasoilla on sellainen etu. Sinua, jolla ei ole tätä etua jäsenyytesi puolesta, voidaan veloittaa tästä palvelusta erikseen.

Tarvitsetko apua?

Ole hyvä ja täytä viestilomake, niin voimme käsitellä pyyntösi. Saat vastauksen 3 työpäivän kuluessa.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.